Omule, te mai mulțumește ceva?

Îmi dau seama că oamenii sunt tot mai nemulțumiți.

De orice, nimic nu e bine. Dacă Becali e băgat la pușcărie, oamenii sar în sus că nu e corect, când le explici că omul a furat și că își merită soarta, te izbești mereu de argumentul ” de ce el și nu alții care au furat mai mult”. Eu sunt încrezător că vor urma și ei, la urma urmei sunt mulțumit că se mișcă lucrurile în justiție.

Dacă se fac reparații la drumuri sau conducte de gaz/apă, șoferii sunt nemulțumiți că traficul este îngreunat. Mereu când merg cu taxiu aud aceeași expresie ”iar lucrează ăștia, iar se circulă greu”. Dacă nu se făceau reparații la conductele de apă cu siguranță toți se plângeau că apa n-are presiune, că vine greu, că orice.  Nimic nu-i mai mulțumește. Eu zic că ar fi mai bine să ne bucurăm că, totuși, se face ceva, lucrurile nu sunt lăsate de izbeliște și infrastructura se îmbunătățește. Dar nu, hai să ne enervăm și să criticăm chiar și când se face ceva, dacă se lucrează, hai să ne enervăm și să ne plângem că este îngreunat traficul, iar dacă nu se face nimic, hai să ne plângem că nu se face nimic.

Câteodată mă gândesc că ne merităm atât de mult soarta.

3 COMENTARII

  1. La asta se pricep cel mai bine romanii: sa se planga! Imi vin in minte momentele in care oamenii afectati de codul galben de ninsoare se plangeau ca zapada le este pana la acoperisul caselor, dar de fapt ei sunt cei care au taiat padurile, care le oprea vantul care le aducea zapada in curte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here