Omenirea dispare în anul 5079.

3
661

Pentru început ar trebui să clarific faptul că eu nu cred în așa ceva. Nu se poate vedea viitorul.Punct.

Numai că Baba Vanga are o acuratețe a previziunilor de 80%. Bravo, nu-mi pasă.

Chestia faină este că ea a prezis totul până când omenirea va decide să plece din Univers singură. Nu cred ce zice ea acolo, dar unele previziuni sunt atât de faine încât aș vrea să trăiesc veșnic doar pentru a putea fi martor la așa ceva. De aceea vă dau copy-paste la toate previziunile ei. Eu zic că merită să le citești, mai ales că mie mi-au dat niște filme faine. Ah, și nu m-am putut abține să nu comentez. Ce-i cu roșu e din partea casei.

2014 – Cei mai mulţi oameni vor suferi de cancer de piele şi alte boli de piele (o consecinţă a războiului chimic). Aici vreau să vă spun că ea a prezis că în 2010 vom avea un război mondial în care se vor folosi arme chimice. Nu s-a adeverit.
2016 – Europa fara populatie . Frumos!
2018 – New China devine o putere mondială. Ţările în curs de dezvoltare, la rândul său operate din exploatatori. Păi CHina deja este o putere mondială. A greșit cu 4 ani.
2023 – Un pic de schimbare în orbita Pământului. Neinteresant.
2025 – Europa încă nu-si revine. Din cauza rromilor…
2028 -Crearea unei noi surse de energie (probabil o reacţie termonucleare controlată). Foamea este treptat depăşita. Se lanseaza o navă spaţială cu echipaj la Venus. Asta e interesant, vreau s-o văd
2033 – Gheata de la poli se topeste.Creste nivelul marilor si al oceanelor. Pa, Pa Olanda și red light district.
2043 – Economia mondială este înfloritoare. În Europa, musulmanii sunt la putere. Asta mi-a plăcut în mod special, am făcut un exercițiu de imaginație și a fost superb.
2046 – Orice organism (organe) poate fi fabricat (clonare?). Înlocuirea organismele devine una dintre cele mai bune metode de tratament. În asta chiar cred, e posibil să se întâmple și mai repede. 
2066 – În timpul atacului de la Roma musulmana, Statele Unite au folosit un nou tip de armă – climatice. De răcire bruscă (îngheţarea instant). Cât de tare că vin Americanii peste europenii musulmani să ne aducă democrația înapoi.
2076 – Classless Society (o noua clasa sociala poate un fel de comunism?!). Nu știu ce e asta.
2084 – Restaurarea naturii. Cred c-o să apară și ecologiștii odată cu ea.
2088 – O boală noua – imbatranire pentru câteva secunde!  Dacă nu e fatală, aș vrea s-o încerc.
2097 –  Procesul de imbatranire invins. La naiba, tocmai mi-am făcut calculele și n-am să apuc să fiu mereu tânăr cu jucăria sculată.
2100 – Soarele artificial iluminează partea întunecată a Pamantului. O să fie mereu zi? Când mai ieșim la discotecă?
2111 – Oamenii devin roboţi in viata. Asta pare plauzibil, mai ales dacă ai văzut Robocop.
2123 – Război între naţiuni mici. Naţiunile mari nu intervin. Sunt curios ce națiune o să fie România, mare sau mică?
2125 – Ungaria va primi semnale din spaţiu. Nu-i bine, ăștia or să zică că ei au fost primii în lume și vor vrea universul doar pentru ei.

2130 – Colonii sub apa. Bine că nu mai exist pe-atunci. Nu de alta, dar nu știu să înnot și urăsc peștii.
2164 – Animale devin pe jumatate omenesti. Femeile vor putea spune, la propriu, că au făcut sex cu un porc.
2167 – O nouă religie. Nici atunci nu scăpăm de preoți…..
2170 – Seceta majora. Să vezi ce-o să se plângă țăranii că nu-i ajută statul
2183 – O colonie de pe Marte devine o putere nucleară, şi cere independenţa faţă de Pământ (ca atunci când – Statele Unite ale Americii cereau independenta fata de Anglia). Asta mi-a plăcut maxim. Un film pe tema asta?
2187 –Se vor opri doua eruptii mari de vulcani. Nimic de zis.
2195 – Colonia acvatica, dezvoltata complet, abundenta de energie şi alimente. Românii vor pleca la muncă acolo.
2196 – Finalizarea procesului de amestecare a asiaticilor cu europenii. Nice, mereu am vrut o păsăsărică cu ochii mici.
2201 -Soarele incetineste emiterea caldurii.Temperaturile scad brusc. Nu-i bai, avem dinăia artificiali, fără e-uri.
2221 – În căutarea vieţii extraterestre, umanitatea vine în contact cu ceva  groaznic. Cu o Bianca Drăgușanu de pe altă planetă?
2256 – Navele spatiale uita pe Pamant boli noi teribile. Nasol, iar fac farmaciile bani.
2262 – Planetele, în schimbare orbitala. Marte este ameninţată de comete. Așa, muiștilor, dacă n-ați vrut să rămâneți sub tutela noastră.
2271 – Constantele fizice sunt modificate. (Legile fizicii schimbaet?) Nimic de zis
2273 – Amestecarea raselor galben, alb şi negru. Apare o rasă nouă. Urâtă culoare o să fie.

2288 – Calatoriile in timp sunt posibile. Noi contacte cu extratereştrii. Altă Bianca Drăgușanu. Dar privim partea bună, avem ocazia să nu-i mai permitem nașterea.

2291 – Soarele se raceste. Au fost făcute încercări de a lumina din nou. Repet, am inventat ceva mai sus soarele artificial, nu vă agitați
2296 – Erupţii puternice pe Soare. Schimbarea forţei de gravitaţie. Incep să cadă staţii spaţiale vechi şi sateliţi. Fier vechi pentru rromi!
2299 – În Franţa, se incearca eliberarea de sub jugul musulmanilor. Pe bune? Francezii? Ăștia se predau la prima bășină.
2302 – Noile legi importante şi secretele universului aratate. Asta vreau s-o văd.
2304 – Secretele din Luna aratate. Ce secrete? Hitleriști? Ca în filmul ăla?
2341 – Ceva teribil se apropie din spaţiu, de Pământ. Se întoarce Nikita din Spania.
2354 – Un accident într-una din sorii artificiale duce la secetă. Iar mâncăm roșii din seră.
2371 – Foamete mare. Nu-i nimic, slăbim și noi puțin.
2378 – Un nou curs de dezvoltare rapida. Cu 200 de euro pe ședință.
2480 – Se ciocnesc doi sori. Teren în amurg. Nu știu ce să zic
3005 – Razboi pe Marte. Încălcat traiectoria planetei. De către cine, de noi? Las că-i facem praf și-i cucerim din nou, să le dăm democrație, futu-i-n gură.
3010 – O cometa loveste Luna. In jurul Pamantului – inel / zona de pietre şi praf. Motiv să nu mă mai certe mama că nu șterg praful
3797 – Prin acest moment de pe Pamant a ucis toată viaţa, dar omenirea va fi în măsură să pună bazele pentru o viaţă nouă într-un alt sistem solar. Na, adio pământ.
3803 – O noua planeta este populată incet. Mai puţine contacte între oameni. Climatul noii plante afecteaza organismul uman-mutilari. Ne cresc aripi și nu ne mai futem pentru a procreea. Plăcerea a dispărut. Femeile devin adevărate găini.
3805 – Război între oameni pentru resurse. Mai mult de jumătate de oameni dispar. Americanii îs de vină.
3815 – Războiul este sfarsit. Ura, am învins.
3854 – Dezvoltarea civilizaţiei practic se opreşte. Efective de oameni trăiesc ca animale. Și care-i diferența? În concepția femeilor sunt de pe-acuma animale.
3871 – Noi profeti spun oamenilor despre valori morale si religie. Cum să lipsească religia, cum?
3874 – Un nou profet primeşte sprijin de la toate segmentele de populaţie. A organizat o noua biserica. Evident, vor aduna și bani pentru catedrala mântuirii planetei.
3878 – Impreună cu Biserica incearca sa readuca stiinta de demult. Inchiziția și alte astea.
4302 – Oraşe noi sunt tot mai mari in lume. Noua Biserica încurajează dezvoltarea de noi tehnologii şi ştiinţă. Pe bune? Good Guy biserica
4302 – Dezvoltarea ştiinţei. Oamenii de stiinta au descoperit în impactul general al tuturor bolilor în comportamentul organism. hai că sună bine.
4304 – Este descoperit panaceul universal pentru orice boală. Sănătate la maxim!
4308 – Datorită mutaţie persoanele au inceput sa foloseasca mai mult de 34% din creier. Au pierdut complet notiunea de rau si de bine. Degeaba, unii tot manele vor asculta.
4509 – Cunoasterea lui Dumnezeu. Omul a  ajuns la un asemenea nivel de cunostiinte incat acum poate comunica cu Dumnezeu. Să-mi bag picioru. Muie ateilor, v-ați înșelat.
4599 – Oamenii ating nemurirea. Muie Credincioșilor, nu mai avem nevoie de Dumnezeu.
4674 – Dezvoltarea civilizaţiei a atins apogeul. Numărul persoanelor care trăiesc pe planete diferite este de aproximativ 340 miliarde . Asimilarea incepe cu extratereştrii. Merg românii să le îngrijească bătrânii.
5076 – Este descoperit un nou univers de frontieră. Nimeni nu stie ce e cu el. Înființăm Star Trek.
5078 – decizia de a părăsi limitele universului. În timp ce aproximativ 40 la sută din populaţie este împotriva sa. Ăia care se opun sunt preoții, sigur.
5079 – Sfarsitul Lumii. 
Repet. nu cred în așa ceva. Dar previziunile sunt foarte tari, evenimentele pe care și le-a imaginat ea sunt demne de filme. Foarte tare.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here