Olivia Steer și alte persoane…

0
Olivia Steer

Ptiu Satană, încerc de 5 minute să găsesc un titlu care să se plieze pe textul articolului. „Olivia Steer si alte 5 persoane acuzate de genocid” sau „Alte persoane acuzate de genocid, înafară de Olivia Steer!”. În timp ce mă gândeam la titlu, mi-am dat seama că nu-l pot include pe Stalin, Pol Pot sau Hitler în aceiași oală cu Olivia Steer, măcar ăia nu erau nebuni și inconștienți. Omorau ei, da omorau cu bună știință.

În schimb, doamna Olivia, visează noaptea și ne povestește după aceea pe blog cum te vindeci de cancer dacă îți bagi usturoi în cur în timp ce mestegi în mămăligă. Că așa făceau dacii pe vremuri. Cum, nu știați?

Eh și drăcoaica asta a fost premiată la Gala Femeilor care dăruiesc sănătate. Ceea ce este ironic, pentru că eu personal o văd vinovată de moartea a cel puțin câtorva zeci de copii care n-au fost vaccinați pentru că niște părinți idioți, care ar merita inchisoare și tortură pe viață, au decis s-o asculte pe femeia asta care habar n-are pe ce lume trăiește.

Medicover, este unul din sponsorii care au susținut mizeria asta. Ai putea să zici: Dar cum? Medicover e clinică serioasă! Așa e, doar că au și secție de „joaca de-a doctorul” sau Homeopatie. Adică ceea ce face Olivia Steer. Și e normal să susțină și s-o premieze pe femeia asta . Bine, au venit ei și s-au scuzat așa cu jumătate de gură. Nu-i cred, și le doresc să se trateze doar cu mămăligă vârtoasă în toate problemele pe care le au.

În schimb, Aqua Carpatica, prin Jean Valvis (hai Rapidu!!)– a subliniat clar că nu au știut cine primește premiu și pentru ce, și s-au decis să retragă sponsorizarea. Ceea ce e un lucru normal, atunci când compania ta promovează sănătatea și puritatea apei nu te poți asocia cu descreierați care promovează moartea.

-Dar Răzvan, cine a organizat această gală?

Mă bucur că mă întrebi, iubite cititor!

Această gală a fost organizată de doamna Florentina Opriș care a declarat următoarele:

„Ne cerem scuze dacă acestă decizie a noastră a prejudiciat în vreun fel brandurile care ne-au fost alături în demersul nostru de a promova valorile de sănătate și excelența în medicină. Ni se pare deontologic și de bun simț față de brandurile care cu bunăcredință au decis să ne sprijine, să ne delimităm de orice le poate aduce prejudicii valorilor lor. Prin urmare, dacă brandurile care ne-au susținut consideră că acordarea acestui premiu le-a adus prejudicii de imagine, am decis retragerea în mod oficial a acestuia, în ciuda faptului că alegerea noastră de a-l oferi a fost bazată pe total alte considerente decât cele pentru care Olivia Steer este acuzată în spațiul public.”

 

Ce a vrut autorul să spună? Că nu are niciun regret. Nu-i pasă absolut deloc, și-a atins targetul, și-a luat bănuții, până la anu uită lumea și vin alți fraieri.  Ce mi se pare de tot căcatul, este faptul că alături de Olivia Steer, au fost premiate doamne cu adevărat speciale, medici oncologi care au rezultate extraordinare, oameni care salvează vieți, nu încurajeaza sinuciderea așa cum o face Oliviuța. E stânjenitor că medicii aceia au fost puși pe aceiași treaptă cu o descreierată care crede că uleiul de rapiță te face nemuritor.

Dar așa funcționează combinațiile. Să vă explic. Florentina Opriș este prietenă cu Olivia Steer. Deci pe sistem românesc, asta și-a premiat prietena. E ca și cum mi-ar fi dat ăștia Nobelul pentru literatură mie pentru că sunt amic cu Bob Dylan. Eu i-am zis: „Bobiță, eu nu umblu cu mișmașuri dinastea, oricum scriu mai bine decât tine.”

Hai că e bine, poate îi ridicăm distinsei doamne și o statuie, lângă statuia lui Stalin eventual.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here