De fiecare dată când o văd, îmi pare rău pentru Andi Moisescu, că pare un băiat de treabă. Doar că tăcerea te face complice, posibil ca și el să aibă aceleași convingeri, doar că nu și le exprimă public.

Eu sunt de părere că trebuie să ne cerem scuze de la femeia asta. Eu îmi cer scuze în numele speciei că am evoluat de la lins pietre și mâncat carne crudă, la un nivel tehnologic avansat. Suntem practiv vinovați că femeia asta nu are somn noaptea.

Nu înțeleg de ce cineva îi mai acordă credit și o cheamă la emisiuni.

Și foarte penibil a fost momentul în care un doctor, cu niște ani de experiență în spate, trebuie să ofere explicații unei tipe care a citit ea pe internet. Nu observă nimeni penibilitatea asta?

Cea mai tare fază e când deșteapta asta în cap zice ” Domne, a făcut copilul vaccin și a doua zi a fost autist”. Doar că nu, iar doctorul îi explică că autismul nu apare așa de pe o zi pe alta, ci este o chestie progresivă. Bineînțeles că s-a aprins mutălana și a dat-o pe aia cu „Se moare din vaccin!”

Savanta asta de renume mondial, exact ca un PSD-ist, întrerupea medicul la fiecare explicație. În plus, n-am văzut moment mai penibil în viața mea, cum stătea ea mândră cu telefonul în mână oferind citate de la oameni discredidați de lumea medicală.

Cred că este înfiorător de frustrant ca tu un medic cu experiență, să încerci să convingi una care a citit ea pe net chestii și crede că usturoiul pisat te vindecă de cancer și alte căcăcaturi. E trist, bă!

Mie mi-e rușine de rușinea ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here