Oamenii, sarbatorile si atentia.

Cel mai tare ma disper când toți bătuții în cap îl pun pe Dumnezeu în față. Atât de spălați pe creier încât nu fac nimic fără dumnezeu. Tragi apa la baie? Să-l ducă Dumnezeu la vale.

În momentul în care un cerșetor îmi cere bani, dacă folosește cuvântul Dumnezeu, nu mai primește nimic.Dumnezeu și sănătate, cuvintele folosite cel mai des, în orice. Și mă disper când aud așa ceva.

Mai sunt cretinii care vor atenție. Pe ăștia îi vezi de obicei pe paginile oamenilor proaspăt morți. Sunt cei care își încep propoziția cu-”Nu te cumoașteam. Dumnezeu să te ierte și să dea putere familie tale…” Ăștia sunt oamenii care sunt afectați de moartea unui necunoscut, oameni care au nevoie de drame, altfel viața lor este incompletă.

Mai cred că ăștia sunt nerăbdători să moară cineva de sărbători pentru a oferi puțină drama telespectatorilor, impactul e mai mare de Crăciun când toți sunt mai buni și când domnul s-a născut. Deci de ziua lui e mai sadic puțin, altfel nu-mi explic de ce atâtea accidente mortale în perioada Crăciunului…Ba, îmi explic. Atenția! Domnilor e plin de cretini care cred că pot sparge kilometrajul mașinii pe drumuri. Și nu, cretineilor, nu i-a luat Dumnezeu la ei pentru că sunt atât de buni la suflet  încât nu a mai putut aștepta și i-a ridicat la cer. Calmați-vă cu aberațiile astea. Au murit pentru că sunt inconștienți, iarnă, gheață, carnet luat pe nașpa în Argeș și pac, Dumnezeu te iubește atât de mult încât te ia de Crăciun la el.

Nu mai zic că toți care mor sunt deodată buni la suflet, cu caracter  și viitori Einstein. Stă în ADN-ul omului să mintă despre morți.

Ideea de bază? Străzile sunt libere, dar circulă cu cap. Nu cunoști omul? Nu fi Fals și nu-i spune condoleanțe pe pagina de Facebook doar ca să le areți tu ce om cu inimă mare ești. Dacă vrei să transmiți ceva familiei, pune curu la treabă și du-te personal, altfel ești doar un clovn care cerșește atenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here