O zi în fața televizorului

1

Ieri a fost o zi dinaia în care am stat cu picioarele crăcănate în pat și am schimbat canalele de la TV ca nebunu. Internetul deja mă plictisește, așa că nici n-am intrat.

  1. Am șase canale de muzică care rulează aceleași melodii. Da aceleași, nu cumva să pună unu o altă melodie că e bai. Deci am auzit într-una „I lo assemo torato” sau cum naiba se scrie. Știu melodia din cap. Singurul lucru bun pe cacre l-am văzut e tipa care se dezbracă. Băi, așa fund mai rar. Doamne ajută la toată lumea de așa femeie :)))

2. Avem foarte multe canale de muzică populară. Toată lumea cântă muzică populară în țara asta. Mi-am văzut chiar și un coleg de liceu pe Etno! Nici nu știam că omul cântă. Pe canalele de genul acesta își fac reclamă ăștia cu Top Shop sau sucurile inferioare,  gen Adria.

3. Am vreo 3 canale religioase. Unul e de pocăiți. Te doare capul de ce vezi acolo. Nu înțeleg cum fac bani și de ce au licență. Pe ăla de pocăiți e un predicator tare simpatic. Are un stil fain de a povesti. Amin.

4. Bă, Shakira cu cât e mai bătrână, cu atât e mai bună. Adică eu de la „Tortura” nu prea am mai văzut-o. Am mai auzit aia cu bicicleta și gata. Am văzut-o ieri, e tare faină. Păcat că n-are sâni.

5. Nu înțeleg de ce mai există televiziunea Look. Toate programele lor sunt de acum 3 ani. Nu fac nimic nou, doar redifuzări.

6. Noul meu canal preferat e Paprika TV. Știu că într-o altă viață am să fiu bucătar. Îmi place să gătesc, dar urasc sa ma ating de orice altă carne inafară de porc și vită.

7.Desenele sunt proaste, proaste rău. Plus că sunt dublate în română.

8.Nu mai pot cu limba spaniolă. Românii sunt obsedați. Din 10 melodii, 7 sunt în spaniolă. Bailemos,torato ăla sau alte mizerii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here