O tanti ne anunta ca nu mai posteaza poze cu ea pe Facebook…..

0

Celelalte femei au intrat în panică și toate încearcă s-o încurajeze de parcă femeia a anunțat că are cancer.Iar eu stau aici ca prostul, privesc, și încerc să-mi dau seama ce s-a întâmplat cu oamenii ăștia. Voi vă dați seama cât de grav e pentru o femeie să nu mai posteze poze cu ea? Voi vă dați seama cât de proaste sunt celelalte femei dacă au tratat această situație ca pe o problemă???? Eu am un mic șoc și era să-mi scap berea de dimineață din mână.

În mod normal aș fi făcut mișto de acele fătătoare, cu tot respectul pentru femei  dar alea mai mult de fătătoare nu sunt,  numai că astăzi mă simt mai hitlerist și o dau în extreme. N-aș face mișto de ele, ci mi-aș imagina niște lagăre.

Da, oamenii ăștia sunt reali, există și mi-au furat toată energia dis-de-dimineață. Vampiroaice energetice care-mi sug…..curentul.

1

Aici ne amenințăcă nu mai pune poze cu ea…..bineînțeles că postarea a fost însoțită de 2 poze :)) pe care nu le public din motive de greață.

2

Tanti asta confundă situația cu o boală. În consecință reacționează ca atare și o sfătuiește să țină capul sus.

4

Mai are rost să zic ceva?

No, acuma gândiți-vă că oamenii ăștia au drept de vot, oamenii ăștia îți influențează viața, oamenii ăștia se înmulțesc și-și cresc copiii exact după chipul și asemănarea lor.

Viitor de aur neamule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here