O mie de oameni au ieșit în stradă să se roage pentru ploaie.

0

Din păcate acesta e nivelul țării. Ăștia ne sunt oamenii și cu ei trebuie să defilăm. În anul domnlui 2015, an în care am trimis sondă pe orbita celei mai îndepărtate planete din sistemul solar, an în care oamenii s-au deșteptat mai mult decât în anii precedenți, Românii ies în stradă pentru a se ruga, alături de Biserică, pentru PLOAIE!

O mie de oameni au ieșit în Suceava, O MIE! Și gândiți-vă că mai sunt milioane de spălați pe creier în țara asta, pentru că da, sunt spălați pe creier de către Biserică. Dacă mă întrebați pe mine, ortodoxismul  este cel mai prost lucru care se putea întâmpla în țara asta.  Și vă mai mirați la câți proști sunt aici? Eu mă miram ca boul când vedeam că unii nu pot înțelege faptul că articolul cu Avicii era un pamflet, deși scria clar. Pe mine mă miră faptul că oamenii sunt atât de încuiați, și nu e problemă pe care o văd doar la cei bătrâni, am auzit și oameni mai tineri cu o mentalitate demnă de Evul Mediu, și nu sunt deloc oameni proști, au ceva poziții de conducere prin diferite companii.

„Am ieşit să ne rugăm la Dumnezeu, poate ne va da şi nouă ploaie să avem ce pune pe masă la iarnă, pentru că dacă va continua aşa nu vom mai putea salva nimic”, a declarat Ilie Semeniuc, unul dintre sucevenii ieşiţi pe stradă să se roage pentru ploaie.

Pai normal, e mai ușor să te rogi la Dumnezeu în loc să investești într-un sistem de irigații. Domnu dă, nu-i bai.  Voi vă dați seama că asta e o manifestare demnă de Antichitate? O demonstrație de primitivism în secolul 21. Noi și mayașii ne mai rugăm la zei pentru ploaie. Sper, totuși, că au comunicat zeului nostru suprem cam câți litri e apă e metru pătrat au nevoie, că poate e bandit și ne dă inundații.

SURSA FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here