Nu știu cum aș fi reacționat în cazul ăsta

0

Se dă o primă ediție de festival. Fall in Love, se ține la București. E ok. Se anunță câteva nume mari, bine, mari pentru ăștia care ascultă muzică adevărată, nu Ruby și sălămior.

Liam Gallagher printre ei, eu mare fan, voiam să merg. Dar București… nu am cu cine. Ideea e că prefer Budapesta, măcar așa nu se încurcă când zice Budapest în loc de Bucharest.

Înainte cu 5 minute de a urca pe scenă, Liam Gallagher anunță că nu se mai ține concertul din motive de siguranță. Mai devreme concertase Kaiser Chiefs (alți maneliști și ăștia) și au susținut concertul fără probleme.

Și aici intervine buba. Că oamenii s-au cam plâns pe net că ăsta era prea beat și drogat ca să mai susțină concertul. Problema e că omul nu se mai droghează de ani de zile, iar înainte de concert nu bea niciodată, așa cum chiar el declarase în nenumărate rânduri. Și chiar se vede o schimbare la el, de atitudine, chiar și stilul de viață, dar doar din interviuri.

Și nici măcar asta nu e problema, problema e că un tip scrisese pe Facebook că a venit de la 20.000 km depărtare să-l vadă. Omul a postat și poza de la eveniment . Instant nu mi-a mai părut rău de ăia care au venit de la 600 sau 1000 de km. Omu a venit din Paraguay să-l vadă pe Liam Gallagher la București, iar eu nu am fost în stare să merg de la Cluj. Cum naiba aș reacționa la așa ceva? Mai ales dacă aș merge atâtea zeci de mii de kilometri!!!

Dar hei, măcar eu nu am trecut oceanul ca să-mi iau țeapă!

În altă ordine de idei, îmi place ultimul album, iar piesa One of Us, dedicată pe față fratelui său, e chiar bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here