Nu promite dacă nu poți face.

Când am fost mic am fost sărac, nu că acuma aș fi bogat, dar ne descurcăm mult mai bine ca înainte. Și, ca orice copil sărac, aveam multe dorințe, îmi doream multe lucruri care erau prea scumpe pentru părinții mei să le cumpere. Bineînțeles, nu mi-au lipsit lucrurile necesare, haine noi în fiecare anotimp (așa era moda pe atunci), și tot ce își permitea o familie care muncea pentru a-și asigura traiul. Doar că eu, copil fiind, îmi doream o groaza de chestii, LEGO, Gameboy, ceas nu știu de care, lucruri pe care părinții nu puteau să le cumpere, asta pentru că nu-și permiteau, cel puțin nu imediat.

Ghinionul meu a fost că am avut în jurul meu oameni mincinoși, oameni care promit așa, din senin, lucruri. De obicei acești oameni nu se țin de cuvânt. Și nu m-ar deranja dacă aș fi cerut eu cuiva să mă ajute, și n-ar fi făcut-o, poate omului i-a fost rușine să-mi zică că nu poate. Dar în momentul în care nu-ți cer ajutorul și, totuși, te bați cu pumnul în piept că rezolvi tu problema și după aceea nu faci nimic, ai ieșit din viața mea instant.

Sunt alergic la oamenii de genul, iar eu sunt mai încăpățânat, așa că poate fi și membru de familie, dacă mi-a făcut o fază de genul, trec pe lângă el la fel ca și cum aș trece pe lângă un necunoscut. Sunt cunoscut pentru răceala cu care tratez oamenii când îmi greșesc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here