Nu mai pot cu Roșia Montana.

8

Să clarificăm de la început, nu cunosc situația, nu sunt de partea nimănui, este un subiect care, momentan, nu mă interesează.

Dar protestatarii, vai de capul meu, am ajuns să-i urăsc din suflet. Înțeleg, crezi ca nu e bine să se exploateze, foarte bine, protestează, dar nu abuziv, nu agresiv. Unde mergi îl vezi pe câte unu/una cu steag ”Salvați Rosia..” , mai mult decât atât  îmi urlă în față, scriu pe pereți…..

Pe bune, am ajuns să merg la baie să urinez și primul lucru pe care îl fac este să mă uit în wc. Nu de alta, dar vreau să mă asigur că nu-mi sare din budă unu care să-mi strige Salvați Roșia Montana.

Vă admir pentru pasiunea cu care vă apărați idealurile, foarte bine, așa și trebuie.  Numai că sunt printre acei oameni niște unii care sunt protestatari de meserie, oameni care se trezesc dimineața și se întreabă pentru ce să mai protesteze în ziua respectivă.

Și e păcat, pentru că așa o să vă pierdeți din susținătorii care, momentan, nu vor să iasă în stradă.

8 COMENTARII

 1. Salut.Cu tot respectul pentru tine,dar ai precizat bine cind ai scris ” nu cunosc situatia ”….si sincer e pacat ca nu te intereseaza. Hai sa o luam logic,dupa parerea ta sa nu fie un protest ”abuziv,agresiv…” ar trebui sa protesteze o data pe an ? .Nu mai punem faptul ca termenii acestia se folosesc in alte situatii. In fine,fiecare cu parerea lui.Pacat ca nu te intereseaza,probabil in viitor o sa protesteze copii s-au nepotii tai cind o sa vada in ce gaura de ”cxx” se gasesc daca o sa inceapa exploatare la Rosia Montana.Salutari.

  • Salut. M-ar interesa daca as fi la curent cu totul, dar, din pacate, sunt manipulatori in ambele tabere, prefer sa stau deoparte si sa ajung singur la o concluzie….chiar daca am s-o fac mai tarziu. In alta ordine de idei, sunt de acord cu protestul agresiv, in sensul ca trebuie sa fie agresiv la adresa guvernului si a oamenilor care vor sa vanda aurul. Nicidecum la adresa trecatorilor si a cladirilor.

   • Salut.Inteligent raspuns.Probabil trecatorii aceeia vroiau sa lucreze in mina..Cu cladirile?….poate se sprijineau dupa ce au luat bastoane de la jandarmi.Cine stie?.
    Cum vad eu ,sint doua variante.Teoretic,unde sint protestantii si guvernul si Practic,unde vorbim despre ce ramane in urma dupa ce se termina exploatarea si cei de la RMGC isi iau masinutele dupa 13-15 ani si pleaca acasa.Asta este important.Ce lasa in urma.E simplu,nu trebuie sa fii om de stiinta sa realizezi ”merda ” ce ramane aici la noi mostenire pentru ani grei.Salutari.

 2. Nici eu nu mai pot de obositii de viata ca tine. Nu cunosti situatia fiindca pute lenea sub tine sa pui mana sa citesti pe net mai multe puncte de vedere si sa-ti faci o opinie. De asta sunt „agresivi” protestatarii cu Rosia Montana. Pentru ca incearca sa te trezasca din somnul cel de moarte pe tine si pe ceilalti indolenti. Din pacate e nevoie sa fim multi ca autoritatile sa ne bage in seama. De asta mergem prin cartiere si nu stam in fata Guvernului. Ca sa va convingem sa va opriti din mirositul propriilor basini si sa intelegeti ca daca noi ne pierdem timpul cu asta, o facem fiindca este cu adevarat important. Nu pentru ca avem prea mult timp liber si nu stim ce sa facem cu el si nu pentru ca speram sa castigam bani din asta.
  Ci pentru ca este e chestiune care ne va afecta pe toti. Chiar si pe astia care „nu mai pot cu Rosia Montana”.
  Apropos, dar cu politicienii nostri mai poti?
  Nu de alta, dar noi astia cu Rosia Montana, nu mai putem.
  Si, din pacate, avem nevoie si de tine ca sa ii inlaturam.

  • Pai cu atitudinea asta cu siguranta nu ma castigi. Si mai sunt si altii ca mine. Refuz sa ma angajez intr-o conversatie cu tine, mi-ar fi prea usor sa te fac de cacat.

   • Oh. Stai linistit. Esti pierdut de cand ai scris postul asta. Doar nu iti inchipui ca m-am obosit sa-ti scriu ca sa te conving. Esti nimic, asa ca orice efort de-al tau de a ma face de kkt ar fi inutil. In timpul in care te-ai chinui sa gasesti argumente impotriva mea mai bine ai citi niste chestii ca sa stii pe ce lume traiesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here