N-am vazut pe nimeni să facă un review de doamne-ajută!

2
596

Mi-am schimbat telefonul, mi-am luat ASUS ZENFONE 2. Vă zic că e cea mai bună soluție, ”ieftin și bun” se aplică pentru prima dată în istorie.

Înainte să-l cumpăr, am cutreierat internetul, să văd ce-i de capul lui, dacă merge bine, dacă se plâng oamenii de el. În mare am văzut chestii pozitive. Numai că, ca de obicei, nimeni nu face un review complet, am încercat să aflu niște chestii pe care nu le-a prezentat nimeni. În plus, la telefonul acesta e o mică păcăleală de care nu vorbește nimeni. E vorba de difuzor, pe spatele carcasei ai o linie care-ți sugerează locația difuzorului și îi conferă un aer  de calitate audio ridicată. Doar că nu e chiar așa, de fapt, difuzorul e mic și e plasat în stânga telefonului. Pe mine nu mă deranjează deloc, că nu-s ”indian/pakistanez” să ascult manele la telefon în autobuz, fără căști.

În rest am văzut review-ul lui Buhnici, n-am nimic cu omul, are și mai multă experiență decât mine, dar  să te plângi că butonul power e sus și nu poți debloca telefonul pentru că e prea mare, în timp ce tu ai opțiunea de double-touch pentru deblocare, e de un amatorism ieșit din comun.

Telefonul e foarte tare, rulează excelent de bine, iar cei 4 GB de RAM încă nu au fost solicitați. Dacă vă interesează un telefon cu dotări de vârf, la bani puțini, acesta e modelul. La evoMag îți dau cadou și o baterie externă de 10.000 mAh.

Mai există și varianta cu 2GB de RAM dacă vă interesează, iar alte oferte găsiți aici

Problema e că nu prea găsim husă pentru el.

Update-găsiți aici

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here