Muzica nu o să mai fie la fel niciodată

0

Și nu sunt mulți artiști despre care poți spune asta. Desigur, Prodigy nu e o formație pe care o gustă toată lumea, dar a fost una din formațiile alături de care am crescut și am descoperit muzica. Când unii urlau ”ooo viața mea” eu urlam ”Smack my bitch up”

Azi dimineață, când mergeam spre muncă, în mașină suna la maxim Roadblox de la The Prodigy, câteva zeci de minute mai târziu, deschid calculatorul și surpriză…Keith Flint a murit. S-a sinucis, ca un prost, că așa-s artiștii ăștia, se omoară din orice căcat.

Când i-am văzut prima dată live eram copil, și mă rugam de toți prin cartier să vină cu mine la Tg-Mureș, la Peninsula, să-i văd! Într-un final am ajuns, eram copil și-mi vedeam unul din idoli live. Câțiva ani mai târziu, TheProdigy veneau chiar la CLuj, iar eu trebuia să lucrez tură de 12 ore într-un magazin de le Electronice. M-am învârtit, am promis, am rugat un coleg să-mi facă 6 ore în loc iar eu îi fac 12.

Am ajuns într-un final la concert, am fost entuziasmat, am dansat, am sărit pe oameni, am aruncat cu apă, nimeni n-a comentat. Era The Prodigy pe scenă, era nebunie, așa trebuia să fie, nu conta că am aruncat 2 litri de apă pe oamenii din fața mea, ai intrat în hora The Prodigy, o joci până la capăt.

A doua zi nu-mi simțeam picioarele de durere de la atâta sărit. Dar ce concert a fost, absolut superb.

Oamenii ăștia, cu muzica lor nebunească, au ajuns în locuri nebănuite unde au avut succes imens, Rusia sau chiar China, unde au o groază de fani.

Așa știi că îmbătrânești, idolii încep să moară rând pe rând. Așa că Breath with me, and let the Firestart!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here