Muzica facuta pe un instrument de jucarie?

0

Zapam ca un apucat in incercarea de a gasi un program tv care sa nu fie de cacat. Am gasit unul, era in maghiara si n-am inteles nimic, asa ca am terorizat butonul in continuare pana cand am ajuns la National TV, sau Favorit, oricum is din aceasi familie, asa ca nu se supara nimeni daca le confund. Bun, si acolo vad o emisiune numita Familia Favorita, prezidata, bineinteles, de inegalabilul FUEGO! Acolo, Sanda Ladosi scremea o melodie intr-o engleza cum nici Iliescu n-o poate poci. Melodia se numea Overwhelming, asa a si fost, pentru ca m-am simtit coplesit de penibilitatea in care femeia aia se scufunda cand mima cantatul unei melodii compuse pe o socotitoare. Suna atat de prost incat Fernando de la Caransebes pare egalul celor de la Led Zeppelin. Si ma gandesc cum naiba ai accepta sa canti asa ceva. Voi va ganditi ca un om a luat probabil o mie de euro, daca nu mai mult, ca sa compuna o asemenea porcarie?

Dar vorba „Nu e prost cine cere, ci cel care da”  nu e degeaba.  Melodia nu am gasit-o pe youtube, probabil a realizat cat e de penibila. Nu stiu ce mare cantareata a fost Sanda Ladosi, n-am crescut cu muzica ei si tot ce am ascultat pe youtube ca sa-mi fac o parere se scalda in penibil.

In fine, nu am cum sa impartasesc cu voi melodia overwhelming, dar va las un duet cu Ovidiu Komornyik, e la fel de proasta. Ah, si astia doar la National TV sunt invitati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here