Musulmanii vor conduce Europa.

0

Nu mai știu cine a prezis chestia asta, parcă era o babă de prin Bulgaria. Și, la cum stau lucrurile, nu e exclus deloc. 

Aproximativ 5.000-6.000 de tineri islamişti europeni au mers în Siria pentru a deveni membri ai reţelelor teroriste care luptă împotriva regimului Bashar al-Assad, anunţă Comisia europeană pentru Justiţie, potrivit Le Figaro.

„Între 5.000 şi 6.000 de voluntari europeni, inclusiv 1.450 de cetăţeni francezi, se află în Siria”, precizează Comisia UE pentru Justiţie.

E ciudat cum zic ăștia că cei mai mulți sunt francezi. De fapt sunt africani care au emigrat prin Franța și, împinși de o religie la fel de proastă ca a noastră, sau poate chiar mai proastă, se alătură unei organizații teroriste. Eu nu înțeleg ce minte fragedă trebuie să ai pentru a te lăsa convins de oamenii ăia să te alături lor. Și spun asta pentru că au fost cazuri de Europeni, europeni creștini, fără nicio treabă cu religia sau alte probleme sociale care s-au decis că ar fi ok să se alăture unor teroriști și eventual, dacă e femeie, să se căsătorească cu un terorist.

Știu, democrație, libertate, egalitate, dreptul la intimitate și toate astea. Dar ceva trebuie făcut, altfel lucrurile ne scapă de sub control și eu chiar nu-mi doresc să fiu sub stăpânire musulmană. Pus de asta li s-a dat prea mult nas, prea multă înțelegere și se pare că nu le-a plăcut libertatea din Europa, altfel nu-mi explic de ce ai cauza probleme unei țări care te-a primit și te-a ajutat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here