Mr Iglesias este un serial care-l aduce în prim plan pe Gabriel Iglesias, unul dintre cei mai buni comedianți din zilele noastre. Și se simțea nevoia pentru prezența lui, fiind un comediant atât de mare.

Mr Iglesias – Poveste

Gabriel Iglesias se joacă pe el însuși, doar că nu e comediant, ci un profesor de istorie care trebuie să-și ghideze elevii problematici. Nu e un serial wow, dar e unul care merită vizionat, tocmai pentru Gabriel Iglesias care și aici își afișează talentul excepțional, mai ales când imită voci.

Dar parcă ceva lipsește. Nu are substanță, ceilalți actori sunt șterși de zici că au fost aleși special pentru a-l scoate pe Iglesias în evidență. Cumva îți amintește de serialele acelea din anii 90, filmate într-o hală. Nu cred că am văzut un episod unde ăștia să fie pe afară, totul se petrece în sala de clasă, pe holul școlii sau în biroul directorului. Cam atât. Singurele glume la care am râs sunt cele ale lui Iglesias.

Personaje

După cum spuneam, par șterse, nimeni nu iese cu nimic în evidență, să facă ceva memorabil ca în alte seriale. Aici e doar Iglesias, restul sunt acolo doar ca să nu pară că ăsta face stand-up sub forma de serial. Cam ăsta e rolul lor.

Concluzii

Cu toate astea, Gabriel Iglesias ridică standardul, iar serialul merită vizionat doar pentru a-l vedea pe omu asta cum își face treaba. Nu e un serial excepțional, dar e vizionabil pentru momentele alea înainte culcare cand nu vrei sa vezi ceva greu.

Serialul este disponibil pe Netflix, are 10 episoade și este posibil să fie reînoit pentru sezonul 2. Tot ce pot să zic este că nu e o dezamăgire dacă nu o să avem parte de sezonul 2. Asta doar dacă nu se vor produce niște schimbări semnificative!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here