Minority Report, serialul, e prost pentru ca in rolul principal e o femeie

Feministelor….dans! Nu, nu e vorba de misoginism, e vorba că în industria asta există o modă prin care femeile sunt împinse într-un mod artificial în roluri cheie.

Nu e rolul natural, nu a fost scris pentru ele, dar îl joacă doar pentru că sunt femei. Vezi Ghostbusters. O franciză de succes în care rolurile principale erau de sex masculin. Au stricat franciza când au lansat cu femei. Serios….a fost bătaie de joc. ȘI NU PENTRU CĂ A FOST CU FEMEI, ci pentru faptul că noi am fost obișnuiți cu franciza într-un anume mod, la rădăcini filmul era cu 4 tantălăi care vânau fantome.

E ca și cum de mâine se va face un nou film din seria Tomb Raider, dar nu mai avem personajul feminin pe nume Lara Croft, ci îl punem pe Laurențiu Croft să caute orașe pierdute. Pentru impact îi spunem Laur Croft. Nu e prea frumos, nu? S-a cam dus dracu toată plăcerea.

Înapoi la Minority Report

S-a făcut un serial care s-a închis după un sezon. Era de așteptat, în rolul principal e o actriță care nu are nici cel mai mic talent. Singurul lucru care o ajută în industrie este faptul că e frumoasă. Are un fund care probabil se desface în formă de inimoară atunci când adoptă anumite poziții. În rest foarte plastică, lipsită de expresie. Oameni morți în jurul ei, ea avea o față de zici că era la Oktoberfest. E logic să nu fie un serial de succes, deși, cu excepția ei, ceilalți actori fac roluri decente. Și nici scenariul nu e prost, mai ales că vine în continuarea filmului din 2002 cu Tom Cruise.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here