Microsoft anunță noul Xbox One

0

În caz că nu știați, Microsoft  și-a anunțat noua consola de jocuri, Xbox One. E frumoasă ea așa, neagră , din plastic. Mă scuzați, mi-am adus aminte de tipa care a făcut un test drive și tot ce-a avut de spus despre mașină e că este roșie!! Oau, ma duc s-o cumpăr, acum!

Să revenim la consolă, există niște zvonuri cum că ar  fi necesară o conexiune la internet continuă pentru a te putea juca. Cred că zvonul se va adeveri, asta pentru că lupta contra pirateriei  este în plină desfășurare. De altfel, cred că în viitorul apropiat nu o să mai prea putem fura noi prea multe jocuri pentru consolă.

O altă chestie nasoală: Dacă îți cumperi un joc, si vrei să-l joci la un amic acasă de pe un alt cont,  o să plătești o taxă.  Toată treaba asta sună a Apple, doar ei știu să-ți ia banii pentru orice rahat.

În altă ordine de idei, consola vine cu 8 GB de RAM, USB 3,0, un nou Kinect  și Blu-ray.  Partea frumoasă a consolei n-are legătură cu faptul că este neagră, ci cu faptul că poate fi conectată la televizor, pe care îl vei putea controla în totalitate cu ajutorul gesturilor sau a vocii.

Și da, consola este neagră, singurul motiv pentru care o cumperi 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here