Marii romani in viziunea romanilor

2

Îmi aduc aminte că a fost mare vâlvă prin 2006 când TVR-ul invita poporul să-și voteze cei mai bravi 100 de români.

Doar  că acest clasament este o porcărie

Mai ales dacă NU ai niște criterii bine stabilite după care să nominalizezi românii remarcabili. Scuzați-mă, dar când dai șansa unui popor de idioți să-și voteze românul preferat nu poate ieși prea bine. Știu, românii sunt cei mai deștepți din lume iar eu sunt un prost că i-am jignit cu o propoziție în urmă.

Sunt un hater nenorocit

N-am ce face, dar când văd că românii mei votează ca proștii din patru în patru ani, nu pot spune altceva. Adică orice om întreg la cap s-ar pișa cu boltă pe clasamentul ăla votat de niște cretinei care adoră infractorii considerându-i mari Români.

Pe locul 11 se află nimeni altul decât Nicolae Ceaușescu. 

Și acuma râd când aud replica cu zugrăvitul clădirilor pe care le-a construit el. Chestia e că ratații ăștia care screm asemenea beșini n-au trăit acele vremuri și cred că e ok comunismul. Surpriză, proștilor! Acuma nu mai erați pe net dacă regretatul vostru mai trăia, ci ridicați pancarde pe stadioane ca să-i aduceți omagiu iubitului conducător.

Pe locul 13 e Gigi Becali

Cu o poziție în fața lui Henri Coandă, care se află pe locul 14, că doar n-a investit la Steaua săracul ăla. Cine are nevoie de motoare cu reacție când o avem pe Steaua în ”Șampion Lig?” Păi ce-a făcut nenorocitul de Coandă să fie în fața lui Becali? Poporul român a votat un infractor în lista cu cei mai mari Români. Asta ca să înțelegeți de ce consider eu că NU oricine ar trebui să aibă drept de vot.

Pe locul 20 se află Gregorian Bivolaru

Pentru că românilor le place să fie integrați și, mai ales, să umble cu pișatul după ei. Eventual se mai stropesc pe buze cu pișat când le este sete. Bineînțeles că Bivolaru se află cu muuuulte locuri în fața lui Gheorghe Zamfir, Henri Coandă, Ivan Patzaichin sau Emil Cioran. Noi suntem un popor brav și inteligent.

Frumoase principii și valori avem în țară.

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here