În primul rând cine naiba a auzit de premiile astea? Pe bune, industria noastră de film e mediocră, iar premiile astea n-au nici o valoare pentru omul de rând.

Dar cumva, culții în cap s-au activat, că vai doamne cum de au pus ăia manele pe scenă.

Pe mine nu m-a deranjat asta, nici măcar nu îmi pasă. Dar m-a deranjat că gherțoiul ăla și-a bătut joc de Bohemian Rapsody, iar în al doilea rând era îmbrăcat la un eveniment cât de cât stilat ca un cioban. Maieul ăla cu burta la vedere de zici că era în târg la căutat casetofoane vechi a fost de prost gust. Și cred că Maurice mă aproba la faza asta :))

În românia Dani Mocanu are niște milioane de vizualizări, deci e clar că românii ascultă manele, nu trebuie să ne ascundem după deget și să ne dăm mari fani Iron Maiden. Ipocrizia e mare și culții s-au activat total aiurea. În loc să-i spunem omului că a fost penibil cum a interpretat melodia, cum s-a îmbrăcat la eveniment, criticăm un gen muzical care probabil este cel mai ascultat din țara asta.

Nu-mi pasă deloc de premiile astea sau cine a cântat. Dar m-a distrat maxim că ăla era pe scena de zici că era în târg. Atâta tot. Eu doar despre asta aș fi scris în ziar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here