În lume există și artiști mai puțin dotați la căpușor

0

În România îl avem CRBL care ar cânta și la înmormântare „să iasă banu, boss”. A cântat și pentru pensionari, a cântat și pentru elevi cărora le explica cum să caute prostituate sau cum se dă pe gât o sticlă de alcool. Îl mai avem pe Cabron care fură cu nerușinare imagini pentru videoclip după care se plânge pe internet că videoclipul a fost blocat.

Dar să trecem la artiști internaționali.

De la ăștia parcă mai ai ceva așteptări că-s umblați prin lume. Corect, unii mai câștigă câte un nobel pentru literatură, cum e Bob Dylan. Dar îl avem și pe B.o.B care e petardă. Omul e atât de prost încât crede că pământul este plat. În mod normal l-ai ignora și l-ai lăsa să trăiască în prostia lui. Doar că omul nu se multțumește cu faptul că e prost. Vrea să și demonstreze asta.

Omul s-a gândit să lanseze o campanie de strângere de fonduri pentru a lansa niște sateliți care să orbiteze pământul. Desigur, omul este atât de prost încât nu știe că, dacă pământul este plat, nu poate fi orbitat, pentru că este plat. Dar credeți că îl deranjează asemenea întrebări? Nu! Omul și-a făcut o idee și o susține până la capăt. Chiar dacă omenirea știe că pământul este rotund de niște secole.

Mai proști sunt cei care chiar donează pentru campania asta.

Ați înțeles de ce am folosit atât de des „omul” în propoziții?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here