Pe la colțuri de stradă, românii tânjesc după Letiția. Chiar ieri îl auzisem pe un gentleman spunând unui alt gentleman ” Boss, dacă o prind pe Letiția o rup”. M-a dus cu gândul că Românii își doresc un război, că altfel nu îmi explic.

Doua străzi mai încolo, cineva zicea ” oaie, ce bună e letiția, ce aș intra puțin în ea”.

Și m-am gândit, ce țară extraordinară, e noua Italie de prin anii 2000 când românii visau la lirele italienilor. Sau noua Spanie, că ne place așa pe mișcări suave.

Acuma Letiția încearcă se rezolve problema transporturilor și s-au consultat, evident, cu Maria Grapini, că doar cine e mai expertă în prostie, pardon, în transport decât domnia sa.

Dar multe nu știți voi despre Letiția, așa că am să vă povestesc eu.

La 1456 s-au organizat și sub conducerea lui Muiu Augustus, au format statul Letiția, care dăinuie și în ziua de azi, fiind cel mai vechi stat care și-a păstrat teritoriul intact de-a lungul vremii.

Dacii au fost primii care au călcat pe pământ Letițian, deci cumva suntem frați cu ei, dar fără manele și semințe. Ah, și au autostrăzi! Și nici nu prea le plac sarmalele.

Au și ei un Dragnea a lor, Grapinus, dar acolo când au protestat i-au luat la bătaie pe guvernanți, nu făceau steaguri și alte prostii în semn de protest. Și partea bună e că nici nu au un Lucian Mîndruță care să vină cu idei cretine de protest.

În Letiția, dacă ești prost, ți se spune Grapini.

E frumos acolo, au și femei frumoase, dar tot mai bine e în țara ta. Hai România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here