La noi nu e bine oricum o iei.

0

Am văzut ca cei de la ANAF s-au băgat tare în piață și au început cu măsuri drastice, amenzi mari, au mai închis câte ceva. Iar niște unii, au început sa se plăngă, măsuri drastice, că mă închizi pentru 3 lei, că îmi dai amendă pentru 50 de bani și alte căcaturi ieftine. Bun, cum ar trebui să se procedeze? Că eu sunt băgat puțin în ceață. Până acuma toți erau scandalizați că se fură, nu se face nimic, suntem o țară de corupți și de hoți. Știm cu toții cum e țara. Acuma că lucrurile se mișcă puțin și, poate, suntem noi cei vizați, o întoarcem cu faze penibile că se face exces de zel, că nu e ok pentru 3 lei să închizi un local, că nu așa, că nu-i lua pe ăștia mici când ăia mari fură mai mult. Share pe facebook, ironii la adresa celor de la ANAF și, cumva, îmi dau seama că nici așa nu e bine. Cum ar trebui să se procedeze ca sa fie toată lumea mulțumită? Că dacă se mișcă lucrurile puțin văd că nu e ok. Sau suntem un popor care doar visează ca lucrurile să meargă în țara asta, iar când e vorba de aplicat legi ne speriem și ne întoarcem iar la adăpostul așa zisei democrații pe care am avut-o până acuma?

Nu mi-e clar, nici nu știu ce își mai dorește românul din ziua de azi. Dacă arestăm hoți și închidem afaceri care nu plătesc taxele la stat nu e bine. E problemă că cei de la ANAF au luat cu asalt comercianții? Eu cred că așa trebuie. Uitați-vă la Americani, ăia când aud de Fisc se cacă pe ei de frică, mai liniștiți stau când aud că-i amenință ceva teroriști. Eu zic că așa trebuie procedat în continuare. Cu pedepse și mai aspre, chiar cu pușcărie. Așa se bagă spaima în generațiile viitoare și nimeni n-o să mai fure.

Sigur, eu n-am dreptate în tot ce am scris mai sus, voi sunteți mai deștepți, știți mai bine cum e treaba. Zic că ne îndreptă către ceva bun, să vedem cum evoluează treaba și după aceea să tragem o concluzie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here