Judecăm după aparențe?

6
553

Mă gândeam la fetele astea ce lucrează într-un club de striptease sau fac videochat. Știu, unele sunt niște proaste care doar asta știu să facă, dar întâmplător am cunoscut câteva cazuri în care fata era nevoită să facă asta pentru a putea trăi. Nu mai zic că nu lipsea  deloc de la facultate, chiar dacă era obosită.

Și vezi cum se luptă pentru a termina o facultate, au o meserie destul de grea, unde se lovesc de toți libidinoșii, și mai sunt nevoite să îndure și criticile oamenilor care nu cunosc situația specială în care, poate, se află.

Putem să trecem peste prejudecăți? Nu prea, chiar și eu am avut o părere proastă la început, iar despre mine se știe că sunt open minded :)). Dar dacă ajungi să cunoști persoana îți dai seama că femeia aceea este puternică, pentru că este nevoie de a fi puternic pentru a face așa ceva.

Data viitoare nu mai judec oamenii după aparențe, o fac după comportament și mentalitate.

6 COMENTARII

  1. „Nu mai zic ca nu lipsea deloc de la facultate”.. daca e inteligenta si pune accent pe invatatura, poate sa isi gaseasca de lucru bine merci in alta parte. si eu am nevoie de bani dar pentru asta nu ma „streaperesc” pe nu stiu unde!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here