Jocurile te prostesc din trailer.

Când vine vorba de vizionat seriale, jucat jocuri pe pc și holbarea la filme, nu se aplică regula pe care o folosim  când vine vorba de femei-”Iubește” tot ce prinzi.

Aici trebuie să selectezi putin, să vezi/joci doar ce e frumos, pentru că altfel e pierdere de timp. Așa am găsit niște jocuri care din trailer sunt extraordinare, dar ca gameplay……DEZAMĂGITOR!

Lords of The Fallen

Deci mamă ce mi-a plăcut din trailer, chiar și din gameplay-ul pe care l-am văzut pe youtube. Doar că e ca și cum ai vedea o femeie în poze în care arată bine, iar când te întâlnești cu ea îți dai seama că e plină de defecte. Dar nu despre femei vorbim, ci despre joc. Mișcări lente, gameplay lent și modalitate ciudată de a te lupta cu ”dujmanii”, în sensul că după 3 lovituri aplicate caracterul îți obosește, ceea ce nu e foarte deranjant, dar de la primul caracter a trebuit să aplic . Și nu e doar asta, e un gameplay ciudat care nu m-a prins. Am jucat 2 minute și l-am șters.

Battlefield Hardline

Nume greu în spate, dar dezamăgitor. Direcția pe care au abordat-o cu Hardline părea bună. Doar că m-a dezamăgit. Mă așteptam la altă poveste, la alt tip de gameplay și mă așteptam să fie război. Din păcate jocul s-a bazat mai mult pe stealth, să te ascunzi, să fugi, să omori în liniște de zici că erai însurat și beai și tu o bere pe ascuns. L-am terminat pentru că a fost scurt, 10 misiuni. Dar cu siguranță nu l-aș mai juca și nici nu l-aș recomanda cuiva să-l cumpere.

Shadow of Mordor

Pentru că Assasins Creed:Unity m-a dezamăgit anul acesta, mă așteptam ca Shadow of Mordor să fie al doilea joc preferat după Witcher 3. Doar că acesta, în viziunea mea, este cel mai penibil joc de anul acesta. Pe lângă faptul că e repetitiv, am descoperit cel mai penibil gameplay din istoria jocurilor pe calculator. Pe hartă îți arată obiectivele. Trebuie să mergi acolo pentru a începe misiunea. Și aici începe idioțenia. Ca să ajungi în punctul în care începi misiunea, trebuie să parcurgi o bucată din hartă plină de inamici. O data ajuns în punctul unde trebuia să încep misiunea, văd că sunt vreo 15 orci pe care trebuie să-i omor, altfel nu am cum ajunge. Îi omor pe ăia, ajung la misiune și mă întreabă dacă vreau să încep. După ce începi  ai parte de o surpriză frumoasă, descoperi că toți ăia pe care i-ai omorât au reînviat și trebuie să o iei de la capăt. L-am șters grațios din calculator și am desemnat jocul ca fiind dezamăgirea anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here