Am descoperit din pură întâmplare că Google Home vine și cu jocuri. Nu vorbim de un joc sau două, vorbim de sute de jocuri făcute ca tu să te poți bucura singur, sau alături de prietenii tăi de jocuri precum Mad Libs.

Cu Google Home te poți juca și în rețea. Eu am jucat Pop Quiz și am nimerit cu oameni din Texas sau UK. Desigur, jocurile sunt în engleză, iar unele sunt chiar interesante.

Jocuri de ghicit

Guess my age– Google Home încearcă să-ți ghicească vârsta în urma unor întrebări la care trebuie să răspunzi. Nu e mare lucru și cred că e potrivit pentru copii, că ei sunt mai impresionabili.

Guess The Founder– Google Home te întreabă iar tu răspunzi. Bineînțeles la întrebări despre fondatorii unor companii celebre. Nu mi s-a părut wow.

Mystery Sounds– Ăsta mi-a plăcut mult, Google Home îți redă un sunet iar tu trebuie să ghicești ce e-tren, animal, pasăre etc.

Jocuri de Aventură

Ei, aici s-au schimbat lucrurile, pentru că unele din ele sunt extrem de interesante.

6 Swords– GENIAL! Este un RPG și poți juca cu încă 5 colegi. Este bazat pe Dungeons and Dragons, prima ediție. Practic, Google Home devine Dungeon Master care face povestea și tot ce ține de Dungeon Master. Absolut genial. Sunt maxim de încântat de el.

Crazy House– E un fel de mistery, explorezi camere prin care găsești tot felul de obiecte care îți vor fi de ajutor.

Crazy Portals– e un joc de aventură, te poartă prin tot felul de orașe ciudate.

Earplay- este un joc de aventură în care îți asumi rolul unui agent secret. Trebuie să ai cont pe Earplay pentru a juca acest joc.

The Magic Door– de asemenea un joc de aventură, cu mai multe povești la alegere. Trebuie să găsești obiecte care să te ajute în misiunea ta sau să rezolvi ghicitori.

The Pilgrim and The Guardian– poți să joci rolul Gardianului sau rolul Pelerinului. Gardianul știe parola, iar pelerinul trebuie să o ghicească. Parola se schimbă de fiecare dată.

Sub War– Super interesant. Ești comandantul unui submarin. Te confrunți cu inamici care nu știu unde ești, dar cu fiecare proiectul lansat, inamicul primește un indiciu cu privire la locația ta. Muniția este limitată.

jocuri google home

Jocuri Clasice

21 Blackjack– sau douășunu cum îi ziceam noi în copilărie. Nu cred că trebuie să explic ceva aici.

Akinator– E fain, asistentul încearcă să ghicească la ce te gândești adresându-ți o serie de întrebări. Rolul tău este să-l încurci.

Crystal Ball– Știm deja clasicul Crystal Ball apărut în sute de variante. Asistentul îți răspunde la întrebare cu da sau nu.

Classic Hangman (Spânzurătoarea)– Nu cred că mai e nevoie să descriu ce presupune acest joc.

Magic 8 Ball-La fel ca jocul Crystal Ball, doar că în plus îți oferă și răspunsuri la întrebări, sau chiar intervine într-un argument pe care îl ai cu un amic.

X și 0– Știi deja jocul, doar că aici trebuie să fii atent și să-ți imaginezi tabla de joc.

Trivia

Absolutely Amazing Trivia – Google te întreabă, tu răspunzi. Domeniile sunt variate.

Capital Land– Mi-a plăcut mult, trebuie să răspunzi corect sau să ghicești capitala țărilor.

Friends Trivia– întrebări și teste pentru fanii Friends.

Geek Girl Rising Trivia Game– trebuie să răspunzi întrebărilor despre contribuția adusă de femei în lumea tehnologiei.

Planet Quiz– Întrebări despre sistemul solar

SongPop -Google Home îți redă un cântec, tu trebuie să-l ghicești. Joci cu alte persoane care au un Google Home

Și mai sunt sute de jocuri, dar nu pot să le cuprind pe toate într-un articol. Oricum, 6 Swords, pare să fie cel mai interesant de pe listă.

Google Home Mini este la un preț foarte bun pe eMag

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here