În primul rând uitați-vă la scârbosul ăla de preot. Este arhiepiscopul de Tomis, Inalpreasfin…pula mea de jegos. Gunoiu ăsta a fost pus sub control judiciar de DNA pentru luare de mita si deturnare de fonduri

Dar nu-i nimic, babele, proștii, cretinii îi pupă mâna cu care se șterge la cur de parcă ăsta îi Iisus în persoană. Bă, mama n-a pupat niciodată mâna unui preot, iar bunică-mea, altă retardată(v-am mai zis ca nu m-a iubit, dar nici eu pe ea), o bătea pe mama și îi spunea că are pe dracu în ea pentru că refuza să-i pupe mâna preotului. Bine, mama zicea că ”nu pupă mâna cu care ăla și-o scutură și se șterge la cur”-vorbe de duh.Mama 1965

Prin urmare, am învățat că mâna o pup doar unei doamne, nu unui turnator la securitate.

No, dar să ne întoarcem la retardații din filmulețul de mai jos.

Ipocrizia ”doamnelor” din imagine este absolut superbă. M-am uitat la poze cu acel marș. Femeile de acolo se împart în două categorii: Alea bătrâne și alea prea urâte ca să le fuți chiar dacă ești beat.

Alea prea urâte ca să le fuți chiar dacă ești beat: E normal să fie acolo, alea abia așteaptă să prindă prostu care să comită o greșeală și să o lase gravidă. E singura ei șansă să se înmulțească, e conștientă că are doar o șansă, că nimeni nu s-ar lega la cap cu o idioată. Dar când intervine un copil,îți mai schimbi părerea. Așa că alea sunt simple prăduitoare care vor să prindă un bărbat.

Alea bătrâne: Sunt cele care au vreo 60 de avorturi la activ, dar care acum, cuprinse de lumină dumnezeiască, mii de ore de sex și zeci de avorturi, s-au gândit să participe la marș și să le explice celorlalte femei cum stă treaba cu avortul și cum ele ar trebui să păstreze orice copil. Chiar dacă provine dintr-un viol să zicem.

”N-aveam cum să-i cresc” zice doamna în albastru care nu s-a gândit atunci când transpira un mustăcios deasupra ei care a uitat s-o scoată afară că biblia interzice treaba asta, că poate rămâne gravidă. Neah, a rezolvat ”problema” cu medicamente și cu ridicat de greutăți. Ați văzut cum a numit sarcina? ”O problemă”. În creierul ei perfect plan, n-ar trebui ca femeile din ziua de azi să facă avort, indiferent că nici ele n-au cu ce să crească un eventual copil.

Am mai văzut retardați fără dinți în gură, oameni care n-au realizat nimic în viață, oameni care nu știu nimic, oameni care nu pot creea, oameni care nu pot gândi singuri și atunci au nevoie de biserică să fie ghidați. Iar Biserica îi ghidează după cum considera.

L-am văzut și pe retardatul ăla care a strâns copii si s-a rugat la Dumnezeu în același stil în care o fac pocăiții. Doar că pocăiții o fac bine. Ăsta nici n-a știut pentru ce e acolo ” În a opri, Doamne….ăăăăăăăăăăă rata, Doamne, de..de….sinucideri(????) și de…tot ce…de depresie”. Boul nici nu știa pentru ce se ruga. Eu l-aș fi oprit. Coaie, suntem pentru problema cu avorturile, hai să ne ocupăm de marșul ăsta și vedem noi cu marșul pentru depresie săptămâna viitoare.

Bineînțeles a fost și o protestatară de profesie. Genul ăla de șomeri care se duc la toate protestele că altfel îi apucă cancerul din urmă. Cretina asta vorbea despre poluare în Ploiești. Sincer, mă bucur că n-am continuat treaba cu jurnalismul, că i-aș fi dat o palmă proastei. ”Fă, idioato, suntem la marșul împotriva avortului, ce căcat îmi povestești despre poluarea din Ploiești?”

Au mai fost mulți retardați, virgini care s-au resemnat, am văzut doi tineri-tipa era chiar bună, vorbea așa frumos de schimbare, despre viață. Na, tipa aia dacă ar rămâne gravidă, ar face două avorturi, unul preventiv.

Mi-a plăcut de aia din Constanța care a zis că an de an scade populația. Dacă planeta ar vorbi, i-ar trage o mamă de înjurătură.

Și bineînțeles…..Becali. Dar ce aș putea eu să mai zic despre Becali? Un hoț dovedit care e doar cu credința în gură, însă nu-i respectă nici o poruncă? E risipă de cuvinte să scrii despre Becali.

Acesta e marșul, ăștia-s oamenii. Femeilor, decizia e la voi și la bărbatul de lângă voi. Nimeni nu vă dictează ce să faceți cu corpul vostru. Când vine vorba de sarcină. Dacă vorbim de dans erotic, eu îți dictez ce faci cu corpul tău că eu te plătesc.

În final, aș vrea să am o mare parte din acei oameni într-o camera. Mi-aș aprinde o țigară, aș asculta melodia de mai jos și aș merge Vișinescu style pe pielea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here