Iohannis,Craciunul si Biserica.

2
647

Inainte de toate, vreau sa atrag atentia ca am vazut o gramada de idioti care se arata dezamagiti de presedintele Iohannis. Astia sunt idioti cu acte in regula. De fapt, ar trebui sa li se puna pe frunte o eticheta. Omul ala nu are o luna de cand e presedinte si astia se declara dezamagiti. De ce? N-a tras apa dupa ce a fost la baie in noul lui birou de presedinte? S-a pisat pe capac? S-a besit si a imputit Casa Poporului? De ce te-ar dezamagi un om care n-a avut ocazia sa faca  nimic?  Nu prea sunt eu cu politica, nu ma intereseaza prea mult, am votat, dar nu pe Iohannis, am votat impotriva lui Ponta, atat!

Craciunul nu mai reprezinta ceea ce a fost odata. TIganii ma scot din sarite cu colindele lor, deschide usa crestine rasuna de 2 zile la mine in cartier, suflata in trompete, pe ritm de manele pe alocuri. Cersetorii se urca in autobuz si incep a urla „Coborat o coborat” dupa care ti-o arunca pe aia cu „Dumnezeu sa va ajute” stand cu mana intinsa pentru a primi niste bani. Oamenii se plang ca nu au bani, dar cozile la magazine sunt imense, toti sunt mai buni de Craciun…….pana cand? Pana maine? Dupa aceea ne putem intoarce la rautate? Am vazut o stire in care trona un titlu maiestuos despre Dumnezeu…”Miracol de Craciun, o familie a primit o casa”. De fapt, n-are nicio legatura cu miracolul sau cu Dumnezeu, are legatura cu o mana de oameni care s-au gandit sa ajute o familie. Atat, Dumnezeu nu s-a implicat, guvernul Romaniei nici atat. Suntem tara care cauta miracole dumnezeiesti in orice.

Avem nevoie sa vina strainii sa ne spuna ca suntem idioti. Suntem tara care vrea sa cheltuiasca un miliard si jumatate de euro pentru a construi o catedrala. O catedrala in timp ce spitalele sunt insalubre, scolile stau sa cada iar tinerii nu au locuri de munca. Asta e vina noastra, a poporului, pentru ca am cautat mereu refugiu in credinta, mereu am asteptat o minune dumnezeiasca, niciodata nu am pus mana sa ne facem noi minunea asta.  Ne lasam influentati de niste barbosi imbracati in aur care nu-si doresc altceva decat bani, bani pe care sa-i cheltuie dupa bunul plac. De vina suntem noi, batranii care-si pun sperante intr-o Biserica corupta care influenteaza alegerile si viitorul tarii. De ce? Pentru ca ei tin legatura cu Dumnezeu, iar Dumnezeu vrea o catedrala de 125 de metri inaltime unde sa ne rugam. Ca acasa e prea mic, adica pana mea, altfel iti asculta Dumnezeu rugaciunea  cand esti intr-o catedrala aurita, iar preotul tau se plimba cu ultimul model de Mercedes avand mai mult aur la gat decat tezaurul Romaniei si a tiganilor la un loc.

Despre asta e Romania, religie pana in maduva oaselor. Si fereasca Dumnezeu sa scoateti religia din scoli, e un pacat, tara are nevoie de credinciosi, nu de tineri scoliti.

Sarbatori Fericite.

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here