Idioții și religia.

8

Eu nu mă prea împac cu Dumnezeu, el nu mă bagă în seamă, eu îl ignor, pot spune că avem cea mai bună relație tată-fiu.

Doar că atunci când ia creat pe alții, frații noștri de pe planetă, a fost beat. Prin urmare au ieșit unii mai retardați care se refugiază sub aripa lui protectoare și pun orice nenorocire pe seama lui. Bineînțeles, nu-l învinovățesc, pentru că el are căi încurcate, probabil și-a stricat Gps-ul dumnezeiesc.

Așa e și cu Cosmin Cîmpanu, un băiat care, probabil, suferă puțin…….cu capul.

Acest băiat ne-a explicat de ce a murit, de fapt, copilul de 4 ani măcelărit de maidanezi.

Copilul omorât de maidanezi în București a meritat asta

De ce a meritat copilul asta? Pentru că Dumnezeu este întotdeauna bun, drept și iubitor. În infinita Sa iubire, El nu ar permite niciodată ca unui om să i se întâmple ceva nemeritat. Dacă lucruri nemeritate s-ar întâmpla în această lume, atunci, de departe, Dumnezeu ar fi un sadic. Dacă lucruri nemeritate ar avea loc în această lume atunci Dumnezeu ar fi cu siguranță cel mai mare dictator și torționar al tuturor timpurilor.

Ați înțeles? Copilul acela a meritat să moară, de fapt, Dumnezeu a făcut un lucru bun că la luat la el. Nu pot să-mi bat capul mai mult, pur și simplu ar fi o pierdere de timp.

Ps-Click pe nume pentru a citi articolul.

8 COMENTARII

 1. Poate atat a avut de trait acel copil.

  Multa lume spune: „El(D-zeu) nu ma baga în seama”… problema este ca noi nu stim cum sa il contactam, iar daca ni s-ar da calea am spune ignoranti: „nu cred”-undeva si Lenea avand o vina, lenea de a lucra sa ajungem acolo. Si eu sunt ca majoritatea: nu cred pana nu vad… problema se pune cu ce ne asteptam sa vedem semne divine? Cu ochii fizici? Sa auzim cu urechile fizice mesajele divine? Nu se poate asa. Sunt lucruri care trebuie traite, experimentate(si pentru asta avem Mintea Interioara si cele 5 simturi corespunzatoare celor 5 pe care le utilizam zilnic: al 3-lea ochi, urechile pentru clarauz,…), lucruri care nu se vad la microscoape, in aparatul de filmat/fotografiat,…

  Bineinteles ca multi care vor citi acest comentariu vor critica, dar „Cine rade de ceea ce nu cunoaste este pe cale sa devina idiot”.(V. Hugo)

  Te invit(si cine mai vrea care citeste comentariul) la grupul meu de pe FB, Spirituality(daca nu gasesti dupa nume, adauci „Kyupa Suria”), sa arunci o privire, desi si acolo sunt postate lucruri mai de suprafata, fara detalii, cine vrea detalii, intreaba. Este creat pentru oameni care cauta raspunsuri la intrebari legate de spiritualitate si/sau vor sa isi restaureze credinta ca exista divinitate. Este pentru orice religie.

 2. Nu va înselati: ,,Dumnezeu nu Se lasa sa fie batjocorit.„ Ce samana omul, aceea va si secera. ( Galateni 6:7-8 ). Dani,vreau sa-ti spun ceva: Dumnezeu este intr-adevar iubitor si indelung rabdator ( 2 Petru 3:9 ) , El isi doreste ca toti oamenii sa fie mantuiti si nici unul macar sa nu piara, INSA, tot acest Dumnezeu, este si un foc mistuitor, El nu se lasa sa fie batjocorit, faptul ca suntem inca in viata si nu ne pedepseste imediat pentru pacatul nostru, este doar mila si harul Sau.
  Daca tu crezi ca poti continua in felul acesta la nesfarsit, nu te insela, la un moment dat rabdarea Lui pentru tine va ajunge la capat, si atunci te vei intalnii cu mania Sa. Sfatul meu pentru tine este sa te opresti, sa te opresti din a-I batjocorii Numele, mai bine incearca sa fii sincer si sa cauti daca El exista cu adevarat.

  Daca IL vei cauta sincer, IL vei gasi („Ma veti cauta si M?a veti gasi; daca Ma veti cauta cu tot dinadinsul, Ma voi lasa gasit.”. Ieremia 29:13-14 ). Eu asa am facut. Numai bine! 😀

 3. Noul Testament este manualul de buna functionare a omului,transmis noua tuturor de catre Dumnezeu. Este alegerea noastra ! Multi au înteles în momente îngrozitoare din viata lor,ca le-ar fi fost mult mai usor daca ar fi avut o relatie buna cu Dumnezeu.De-am putea întelege macar putin câte nenorociri se îndreapta spre noi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here