I think you should leave -este un serial ciudat și fără sens, dar al naibii de comic. Este creat de Tim Robinson și este un serial ieșit din comun. Fără nici o logică.

Poveste

Nu are, practic sunt reprize de câteva minute în care este prezentată o situație comică. Un episod ține 17 minute și avem de obicei 3-4 asemenea reprize fără legătură între ele. Și mi se pare că e incomplet, la fel cum era și serialul acela Love Death + Robots.

Și e păcat, pentru că în reprizele acelea am văzut niște personaje interesante care puteau fii duse un sezon întreg. În special tipul care nu acceptă că greșește niciodată. Primul episod începe cu el la interviu, iar când părăsește camera, trage de ușă deși scria „împinge”. Ca să nu se facă de rușine după ce tipul căruia i-a luat interviu l-a atenționat, trage de ușă până o rupe pentru ca i-a zis tipului ” Se deschide în ambele sensuri”. Faza tare a fost cu tipul din avion care l-a urmărit 30 si ceva de ani ca să-i strice călătoria pentru că tipul, când era mic și avea 9 luni a plâns în avion și l-a deranjat :))

I think you should leave scena din avion

Am mai văzut o chestie într-un episod în care deși se îneacă cu mâncare susține că nu are nimic și continuă să se poarte ca și cum totul e normal în timp ce moare.

În fine, e regretabil că nu duce o poveste cap coadă și are doar scene scurte. Spun că e regretabil pentru că e foarte comic, am râs cu poftă la serialul ăsta iar Tim Robinson e foarte bun și foarte comic.

Sper doar că se obervă potențialul existent și poate o să avem parte de un serial de comedie cu Tim Robinson interpretând un personaj din cele zeci pe care le prezintă în această mini serie.

I think you should leave este un serial bun care merită văzut atunci când ești deprimat. Garantat îți va pune măcar un zâmbet pe buze, asta dacă nu te face să râzi până te doare stomacul.

Serialul este disponibil pe Netflix și îl recomand cu căldură. Păcat că nu avem parte de un personaj bine stabilit, dar ne mulțumim cu ce primim, până la urmă este important să râdem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here