I am no okay with this- bate Altered Carbon și Castlevania

Le-am văzut pe ambele, sunt puțin dezamăgit de Altered Carbon sezonul 2, dar și de sezonul 3 din Castlevania – care pare lent și fără o acțiune intersantă în acest sezon. Pare cumva că au încercat să creeze o fiundație pentru sezonul 4, dacă mai continuă după dezamăgirea asta.

Altered Carbon , nici nu zic, nu a reușit să mă țină în priză și mă cam plictiseam. Nu a mai fost atât de interesant.

I am not Okay whit This- a furat show-ul cum se zice în chineză. Făcând parte din același val de lansări aproximativ, credeam că se va pierde cumva între celelalte. Dar nu, a reușit să fure fața altor seriale, ajutat și de dezamăgirea serialelor Altered Carbon și Castlevania.

I am not okay with this este bazat pe banda desenată cu acelși nume și este produs de cei care au făcut și Stranger Things. Deci nu are cum să fie rău. Și nu e, serialul reușete să te prindă și să creeze o atmosferă intersantă.

Serialul se învârte în jurul lui Sydney, personajul principal, afectată de sinuciderea tatălui ei și de problemele sociale pe care le întâmpină. Fiind adolescentă, are probleme de adaptare, acestea fiind din cauza faptului că familia ei s-a mutat mereu dar și pentru stilul pe care îl adoptă.

Frământată de pierderea tatălui ei, Sydney d descoperă că are niște puteri pe care încearcă să le controleze. Cred că ceea ce te ține legat de serial este dorința de a afla de ce are ea puteri? Serialul te duce în aceea direcție, și îți dă niște hinturi, dar lasă dezvăluirea pentru sezonul 2.

Nu e ceva special sau wow la acest serial, dar cumva reușește să te țină prins, mânat de curiozitatea de a afla ce se mai întâmplă în episodul următor.

Plus că un serial are 25 de minute, ceea ce este perfect pentru a mă ține atent. Îl recomand pentru o zi de weekend, e suficient să îl vezi tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here