Heeeeeyyy!!! Era sa fiu violata! Ce sa fac? Aaaa, am să fac un video pe youtube despre asta

6

Mai știți când ăia de la Digi24 ziceau ca vloggării sunt de căcat? Mulți au sărit în apărarea lor, chiar și eu. Dar! După o analiză mai atentă a pieței am decis că Digi24 are dreptate! Da! Eu am decis!

În cele ce urmează am să vă prezint o domnișoară care, probabil, ar trebui să se facă scenaristă, sau măcar ceva mincinoasă de profesie. Desigur, ar trebui să învețe să se exprime oral (adică sus și jos, cu limba și….știți voi!) dacă tot face vlogguri. Am înțeles că tipa a ieșit cu Selly, tipu despre care Ioana de la Digi 24 zicea că nu face nimic. Hey Ioana! Tot frumoasă ești.

Nu știu de ce l-am pomenit pe Selly, dar vedeți că am cunoștințe și despre lumea copiilor?

În goana după vizualizări, copiii ăștia inventează tot felul de povești, una mai proastă decât cealaltă în speranța că o să vărsăm noi o lacrimă pentru ei? Nu, de fapt e în speranța că o să atragă cât mai multe vizualizări.

Îmi place că le tot spun copii, dar eu sunt aproape de o vârstă cu ei.

Fata asta, Magdalena Guga-Roșian (nume de biblie wink wink), ne povestește cu tristețe în glas despre cum era să fie violată de un taximetrist. Nimic mai frumos până aici! De la ea aflăm că taximetristul era țigan și avea tăieturi pe față. Clar! Dacă voiam un țigan violator într-un film, exact așa ar fi arătat. V-am zis că e scenaristă? Bine, ea nu povestește printre lacrimi „pățania” nefericită, mai degrabă răsuflă pentru că are dificultăți în a continua minciuna, de aia se pierde în detalii inutile precum „Afară ploua, eram foarte nemachiată și profii ne-au dat drumul mai repede”.

Primul lucru dubios la taximetrist a fost că „merge încet și pune muzică” -Fetelor, e clar! Dacă un taximetrist merge încet și pune muzică sunteți în pericol de viol!

Problema numărul doi-Aici nu doar ne demonstrează că minte, dar ne demonstrează și că e proastă. Vede că taximetristul schimbă direcția de mers, adică nu merge către casa ei, îi pune mâna pe picior iar ea în loc să sune la POLIȚIE, își sună amicii, familia, probabil a luat toate numerele la rând din agendă, doar 112 n-ar fi apelat. Proastă!!!

Problema numărtul trei– Ăla încearcă s-o prindă de picior, o duce în altă parte, dar ea continuă să-i spună „heeeey, te rog să mă lași în pace și du-mă acasă”. Prostuță mică, dacă ai fi fost în pericol și nu ți-ar fi plăcut ai fi vrut să te dai jos  în acel moment din mașină!

Altă minciună (sau problema numărul patru)- A zis că ia fost frică să-și scoată telefonul ca să nu îi fie furat. În urmă cu câteva secunde ne-a zis că a sunat pe „toată lumea”, ba chiar a fost sunată înapoi după aceea de „toată lumea” dar nu le-a răspuns.

Problema numărul cinci- Ce naiba de părinți are fata asta dacă știau ce i s-a întâmplat și nu au alertat autoritățile? Pe bune frate, unele parcă merită bătute și violate. În schimb au sunat la dispecerat. Probabil pentru o altă comandă de viol?

Am făcut puțin mișto, dar cu violul nu este de glumă! Eu am o verișoară care a fost violată și a înnebunit, la propriu, e internată (de când eram eu mic) la ospiciu din cauza asta. În schimb, zâne precum Magdyz caută să obțină vizualizări prin minciuni. Sau dacă nu e mincinoasă, e și mai grav pentru că e proastă  dacă nu a sunat la poliție. În fine, dacă aș avea eu 5 minute cu ea, ați vedea un nou filmuleț cu titlul „Cum am fost bătută și scuipată pentru că sunt o mincinoasă proastă care caută vizualizări povestiind chestii grave care au afectat mii de femei, dar eu nu am nimic pentru că sunt o scârbă mincinoasă, sau mai grav, o scârbă proastă”.

înțelegeți de ce am frustrări când vine vorba despre povești de genul? Unele chiar suferă și trec prin momente cumplite, iar o cretină ca asta doar încearcă să obțină vizualizări.

Și mai ziceți că vloggerii nu sunt buni. Nu ținem noi pasul cu ei!

6 COMENTARII

  1. Cand aveam 12 ani un turc mi-a pus mana pe cur. Era sa fiu violat? L-am bagat in toti mortii lui si i-am dat-o verbal in toate orificiile. Bestia dracului radea!
    Si uite-ma dupa 25 de ani, functionez in parametrii normali.

  2. Multumeste-i lui Dumnezeu ca te-ai nascut cu pula si nu trebuie vreodata sa treci prin ce trec femeile. Pana atunci, pofta buna la cacat! Ah, si nu stiu in ce dumnezeu crezi de te-a facut asa prost, dar ma pis pe el. Crestine :))) Noroc la suptu pulii popii :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here