Hai să-l grațiem pe Gică Popescu, Idioților.

10

Observ că circulă discuții, petiții, păreri, sugestii, porcării de genul prin care unii, printre care și oameni din politică, susțin grațierea lui Gică Popescu. Motivul? A fost, domne, mare fotbalist, un om care a adus bucurii românilor, un om cunoscut pe plan internațional și căpitan în naționala României. Așa, și?  Deci vă rog, vreau să cred că mai există și oameni normali în țara asta. Sunt uimit, bă cât de idiot e senatorul care a propus asta? Cât de idiot e Antonescu dacă a declarat că susține această petiție? Deci e incredibil în ce țară trăim.

Păi ce ar trebui, mă, să iertam toți hoții pentru că au făcut și lucruri bune sau au ajutat o bătrânică să treacă strada? Păi voi sunteți niște idioți cum nu există în lumea asta, și nici în alte galaxii.

Doar pentru că a fost jucător de fotbal? Omul ăla a furat!!!!! Cel puțin așa a decis justiția. Păi Pablo Escobar a făcut și lucruri bune. A construit spitale, străzi, case pentru oameni, a dat bani statului. Asta ce înseamnă, că dacă a omorât sute de oameni, a decapitat sute de oameni, au mai murit și distrus încă câteva milioane de oameni și familii prin traficul de droguri pe care l-a făcut, ar fi trebuit iertat pentru că a făcut două case? Cât de idioți puteți fii?

Eu încă sunt mirat cum a putut un om politic să ceară așa ceva, cu ce drept. Adică hoții se susțin între ei?

A fost un fotbalist bun, fără discuții, dar omul și-a făcut meseria pe care și-a ales-o. Cu ce e mai presus în fața legii față de un mecanic bun, față de un brutar bun, un măcelar sau un tapițer care-ți repară canapeaua? E trist, și ar trebui să rămână-n pușcărie până când statul constată că s-a greșit la judecata lui. Dacă a furat, să-și ispășească pedeapsa.

Dacă doar de atâta lucru este nevoie, îmi bag picioarele în ea școală. Mi-am futut 3 ani pe facultate și doi de master, când puteam liniștit să fur și să dau și oamenilor, să le fac câte-o casă, câte-o pâine și gata. Semnau toți petiții să mă scoată din închisoare.

Mi-a plăcut aia cu terfelim simbolurile naționale. Nu justitia terfeleste simbolurile, se terfelesc singure.

E trist, și cu regret vă spun, vă meritați soarta.

10 COMENTARII

  1. Am crezut ca e ceva in neregula cu mine.Ma bucur ca mai exista oameni care nu sunt in ton cu „lumea buna””. Eu inca mai cred ca noi astia putini care incercam sa ne pastram normele si valorile personale mai putem schimba ceva in aceasta lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here