Galaxy S4 sau Htc One?

5

Eu aș zice Huawei.

M-am lovit de întrebarea asta de când au apărut cele două telefoane. Ce să-mi iau? Care e mai bun?

Nici unul nu e mai bun, deocamdată piața a ajuns la o constantă, nu prea se inovează, iar pozele cu sunet nu sunt un lucru foarte impresionant. Tehnologia sunt sigur că există pentru a scoate ceva nou, doar că se mai trag niște bani de pe tehnologiile vechi.

Probabil cea care va da lovitura va fi compania care reușește să crească durata de viață a bateriei, oamenii încă sunt nemulțumiți de actualele baterii.

Samsung Galaxy S4? Sigur, e frumos, e dotat , e amiralul flotei Samsung, dar e prea scump, există alternative mai ieftine care, sigur, nu fac poze cu sunet, dar repet……cine naiba are nevoie??????

Htc One? Sigur, e frumos, e dotat, e telefonul anului, doar că nu aduce nimic nou față de alte telefoane. Așa că de ce aș da aproape 3000 de lei pe un telefon care nu se diferențează de alte modele decât cu numele sau un punct sau două în plus la procesor?

Pai n-aș da, pentru că există și compania Huawei. Telefoanele lor au început să fie tot mai bune, de o calitate tot mai ridicată și, să nu uităm, au ajuns pe locul 3 în lume la vânzări.

 

5 COMENTARII

  1. Am avut tangente destule cu aparate Huawei, si drept sa-ti spun am ramas placut surprins de calitatea materialelor., dar si de tehnologia folosita. Eu, unu’ (daca as avea bani, bineinteles), mi-as lua un Huawei.

  2. Daca vreti calitate luati Iphone…daca vreti „costumizare” luati samsung sau htc,iara daca breti o durata mare a bateriei as spune Nokia sau ceva telefon cu windows phone de la 7.5 in sus.In rest nu are rost sa vorbim degeaba.

  3. Meritul in cazul smartphone-urilor Huawei nu le apartine lor, ci firmei taiwaneze Mediatek, care a scos SoC-uri remarcabile la un pret bine scazut. Initial folosite pentru toate clonele chinezesti de I-phone, MTK-urile au atras atentia unor firme cu nume mai „grele”. Alcatel, Acer, Lenovo…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here