Galaxy Note 4 și Galaxy Edge.

0

S-a lansat Galaxy Note 4 de la Samsung.  Nimic nou, nimic revoluționar. Avem un ecran de 5,7 inci Quad HD Super Amoled cu o rezoluție de 2560×1440. Camera foto de 16 megapixeli… bla bla bla.

Ați înțeles ideea? În momentul de față, în ceea ce privește evoluția telefoanelor mobile, suntem puțin blocați. În sensul că nu se adaugă o tehnologie nouă sau revoluționară.  Doar se îmbunătățește ce aveam deja. Un lucru bun, departe de mine să critic chestia asta. Dar devine stresant ca la fiecare telefon lansat, bloggerul sau jurnalistul să spună aceleași chestii…..poate cu un megapixel în plus la cameră. Sunt aceleași specificații, aceleași dotari cam la toate produsele de vârf. Diferența o mai face materialul din care e construit și sistemul de operare.

Deci da, s-a lansat Samsung Galaxy Note 4. Un telefon super bun, super eficient, așa cum deja eram obișnuiți. Nimic nu s-a schimbat, doar a fost upgradat Note 3 și l-au denumit Note 4

Bun, pe lângă asta, Samsung forțează piața și lansează Galaxy Note Edge. Eh, aici avem despre ce vorbi, pentru că e un telefon așa cum nu s-a mai văzut până acum. Asta pentru că marginea telefonului este curbată. La ce folosește marginea respectivă? Pai e pentru notificări și accesarea rapidă a unor aplicații. Adică e un fel de nimic. Singurul plus pe care îl are, e faptul ca poți vedea notificările chiar dacă urmărești un videoclip sau faci orice altceva. Util? Habar n-am, dar sunt primii care au făcut așa ceva, iar uneori mai investești în imagine lansând câte un produs ieșit din tipar. Nu știu dacă o să fie un telefon de succes, cel mai probabil nu, dar oamenii ne pot surprinde mereu. Adică dacă sunt atâția oameni cu iPhone, ce i-ar opri să cumpere un telefon cu ecran curbat care doar o să-ți lanseze aplicații atunci când îl ții în mână ca șmecherul  când te plimbi pe centru. Deci până la urmă nici despre Galaxy Note Edge n-am prea avea ce spune, decât că e curbat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here