Frica de apă și ștrandul.

2

Mie mi-e frică de apă, nu știu nici să înot, prin urmare, când alții se bălăcesc eu stau cuminte pe margine și admir. Avem un baraj în Mediaș, am 24 de ani și n-am intrat niciodată să fac baie în el. La ștrand am fost foarte rar, cred că de 2 ori în viață. E bine și așa, nu-i simt lipsa.

La ora la care scriu eu articolul un tip din Cluj s-a înecat în ștrand, nu se știu exact cauzele.  Instant mi-am adus aminte de oamenii care au prostul obicei să-i împingă pe alții în bazin.  Ăia sunt proștii ștrandului, dacă nu cunoști persoana nu împinge, poate nu știe să înoate și moare. Ce te faci?  La un caz de genul acesta a fost martor un coleg în Cluj Napoca. Un tâmpit a împins o fată în apă, fata nu știa să înoate și a început să de-a din mâini ca disperata, noroc că alții au fost mai atenți și au scos-o afară. Tâmpitul râdea și zicea ” No lasă că n-ai pățit nimic”. Cât de idiot e tipul? Eu îmi doresc să-mi facă unul o fază de genul…..dar dacă mă scoate cineva din bazin, pot să-i rup gâtul? Până la urmă e legitimă apărare, eu nu știu să înot și el mă împinge în apă. Nu cred că aș avea regrete să-i întorc capul ca unei găini.

 

2 COMENTARII

  1. OFFTOPIC: Foarte rau ca nu stii sa inoti, si mai rau ca-ti este frica de apa. Este o chestie foarte misto, inotul, si nu este de ratat intr-o viata de om.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here