Forza ZU a fost o mare porcărie.

3

Am tot văzut oameni care sharuiesc videoclipuri de la Forza ZU, oameni entuziasmați de faptul că au fost acolo, oameni care cred că au asistat la cel mai tare concert din viața lor.

Bineînțeles, când singura muzică pe care o asculți sunt manelele, o schimbare de gen te poate impresiona. Așa că nu mă pot încrede în cei care îmi spun că a fost super ok și super frumos când ei sunt fani Guță, Salam sau David Guetta :)). Așa că m-am văzut nevoit să vizionez și eu niște filmulețe pentru a-mi face o idee.

În primul rând, singura chestie pe care artiștii știu s-o facă când sunt pe scenă este să strige ”mâinile sus”. Și pe undeva înțeleg, un artist apreciat, un artist bun, nu are nevoie să le ceară oamenilor chestia asta, o fac ei singuri, pentru că are muzică buna în repertoriu și știe să întrețină atmosfera. Ăștia de la Forza ZU nu au așa ceva. E normal ca Lidia Buble și tipul care niciodată n-are bani de bilet, să strige doar ”mâinile sus”, când faci playback nu prea ai timp să vorbești între versuri.

2.BUG MAFIA.

Dumnezeule!!!!!!! Am auzit oameni care râgâiau mai melodic decât Tatae. Da, sunt buni băieții, dar numai pe CD, live……să zicem doar că nu vreau să aud un om cum urlă ”De câte ori mă întreeeb” cu o voce înfundată și fără aer.

A  mai fost și Ruby, care doar arată bine dar tot n-aș stinge lumina cu ea, aș vrea s-o văd pe unde o gâdil.Cât despre whats up, zici că n-a mâncat în ziua respectivă.Totuși a fost la Sibiu, ăștia au cea mai bună ciorbă de burta din țară, la Kontiki.

Aș putea să scriu despre fiecare, dar m-am plictisit și, probabil, o s-o faceți și voi.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here