Folosește cineva tableta?

3

Eu am o tabletă cam de un an, am folosit-o de prea puține ori, și doar când citeam cărți. Da, citesc, spre surprinderea unui tip care mai comentează pe aici. În fine, am realizat că tableta poate fi cea mai proastă investiție, eu chiar nu-i mai  văd scopul. Mi-am dorit mult o tabletă, acuma că o am, n-o folosesc. Și de ce aș da sute sau mii de lei dacă o cumpăr doar pentru a aduna praf în casă?

Mă întreb singur, pentru că mă roade a dracului să-mi iau altă tabletă, de preferat una de la Samsung, Tab S pe numele ei.Chestia e că sunt pasionat de gadgeturi, le vreau pe toate, înafară de produsele Apple :))). Am o grămadă de lucruri cumpărate pe care nu le prea folosesc. Singurele produse pe care am dat banii și le utilizez intens sunt: Laptopul, televizorul și sistemul audio. În rest am tableta care stă degeaba, un aparat foto și o cameră video Samsung. Ah, mai am xbox, dar nici pe el nu mă joc atât de mult pe cât aș vrea. Nici măcar hardurile externe nu sunt folosite atât de mult pe cât ar trebui.

Și totuși, vreau să-mi cumpăr chestii mai noi, să arunc cu banii pe gadgeturi de ultimă generație care vor fi folosite maxim o săptămână. La fel ca și tatuajele, asta-i o boală.

3 COMENTARII

  1. Folosesc un Allview simplu de la RDS. Pentru cat imi trebuie mie e arhisuficient. Mai ales daca ai un job, treaba pe acasa… nu ai timp de asa ceva… Nu are rost sa dai banii pe ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here