Eu nu mai pot cu românii care suspină după Ceaușescu

0

Un lucru pe care l-a făcut Facebook, a fost să expună cretinii, oferind o platformă în care-i lasă să zburde în prostia lor. Creiereșul ăla insipid nu poate gândi singur și se agață de gândirea la fel de stupidă a celor din jur. 

Există așa un curent, chiar și printre ăștia tineri, care se presupune că au acces la informație și mai învață ceva, în care cumva toți suspină după comunism. Bineînțeles că ei habar n-au cum a fost să trăiești în comunism, nici eu n-am, dar diferența este că eu am pus naibii mâna și m-am documentat.

Pe net circulă poza asta în care ni se arată cum românii erau mari constructori de automobile.

Cu același retard ni se spune că tot ce vedem aici este românesc, că noi făceam pe vremuri, că eram deștepți și atotputernici.

DACIA NU ESTE ROMÂNEASCĂ!

Singurul lucru românesc din Dacia este cât de prost a fost făcută. Dacia a fost făcută pe licență de la Renault, mai exact Renault 16. Deci nu venii să-mi spui tu mie că Românii au făcut Dacia când ei n-au fost în stare să asambleze un automobil gata conceput.

Nici ARO nu e românesc, e făcut pe licență rusească după modelul GAZ 69.

Mă enervează atât de tare retardații care plâng după comunism, încât i-aș închide în lagăre de concetrare, să ne mai construiască niște autostrăzi, că doar așa o să avem parte de ele. Sau i-aș trimite în Coreea de Nord pentru un schimb de experiență.

Dar e frumos să te bucuri de libertate pe facebook și suspinând după un trecut negru, crezând că în comunism poți face aceleași lucruri pe care le faci acum.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here