Eu consider că e normal să se interzică cerșetoria.

2

Norvegia a propus un proiect de lege prin care vrea să interzică cerșetoria. Foarte tare, vă aplaud, sper ca toată lumea să vă urmeze exemplul. Evident că mai sunt și virgine de 40 de ani care apară drepturile omului, iar când oamenii sunt cu drepturile la zi, trec la apăratul câinilor. Ei bine, organizațile astea se bat cu curu de pământ că rromii sunt discriminați.  Că nu e corect să interzici cerșetoria, e clar că această lege e entru rromi, că Norvegia a avut doar 7 cerșetori pe stradă din 194 câți erau în Oslo.

Și dacă legea  este  pentru rromi ce?  Trebuie să-i lăsăm în pace doar pentru că sunt cerșetori de etnie rromă? Doar pentru că majoritatea hoților de acolo sunt rromi din România? Prea multă toleranță strică, trebuie date legi, trebuie duritate, ori muncești, ori te bag la muncă forțată, dar pe stradă nu-mi stai.

Și nu mi-o aruncați pe aia cu n-au cum să muncească sau n-au unde. Au văzut că banii se fac ușor dacă stai cu mâna întinsă, și le place, cui nu i-ar plăcea, și eu al vrea să stau jos toată ziua și să-mi cadă bani din cer direct în palmă. Aș avea o viață fără griji.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here