Ești vedetă, ai rinichi.

3

Nici nu știam că Alexandru Arșinel a avut nevoie de transplant de rinichi. Acuma nu prea știu cum să reacționez la faptul că  omul a primit rinichiul după 3 zile de la data la care a aplicat pentru transplant.

Dacă e s-o luăm pe aia adevărată-dacă eram eu sau tu, probabil așteptam ani de zile și tot nu primeam rinichiul acela.  Omul are 70 de ani, sunt sigur că se găsea un om mai tânăr care să beneficieze de acel organ, dar faptul că este o persoană importantă l-a aruncat direct în capul listei de așteptare.

Am citit știrea cum că Alexandru Arșinel se simte ofensat, dar nu are de ce. La vârsta dumnealui dacă era tratat ca un pacient oarecare , nu i se făcea transplantul. În fata morții, nu contează din care categorie sociala facem parte. Sau așa ar trebui să fie.

Și a mai zis că-i este rușine că-i român. Deocamdată un român i-a salvat viața.

3 COMENTARII

  1. Chiar azi la radio am auzit ca aici la noi in Baden Würtemberg s-a facut control.S-a descoperit ca medicii au falsificat acte de donatii si organele s-au vandut la oameni bogati. Si cel mai trist e faptu ca multi oameni au carnet de donatori de organe si in cazul unui accident rutier grav omul poate a avut sanse de supraviezuire dar doctorii l-au declarat mort. E foarte trist totul se rezuma la bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here