Electric Castle-Ziua 4-The Prodigy!

0

Trebuie sa recunosc ca mi-a fost foarte greu să ajung la festival, pana aproape de finalul zilei de sâmbătă, eram sigur că n-o să mai pup Electric Castle, nici măcar  concertul celor de la The Prodigy. Dar dacă îți dorești, universul lucrează în așa fel……..sau ce căcat zicea un inteligent care convingea proștii neajutorați să-i cumpere cărțile.

La ora 19 eram acolo, am servit o bericică, deși nu sunt un fan, și am purces către scena principală unde avea să înceapă concertul celor de la The Cat Empire. Mi-au plăcut mult, plus că ai un sentiment de plăcere extraordinar când vezi o formație cântând live. Iar mi-a fugit gândul către Untold, unde vor apăsa niște băieți ceva butoane și cretinii vor fii în extaz. Aproape de finalul concertului The Cat Empire am mers să-mi încarc cardul. Apropo, super tare ideea cu încărcarea unei sume de bani pe un card contactless. Am citit pe adevărul că la festival s-ar fi servit mâncare și în interior…..eu n-am vazut nimic, doar stand cu băutură, n-am văzut nici măcar un om care să mănânce în curtea castelului…..dar ei zic că aveau și sushi……..bine! După Cat Empire au venit cei de la The Subways. Nu sunt mare fan, nu mi-au plăcut, mai ales că îmi aduce aminte de punk-ul acela american care apare în toate filmele cu adolescenți din America. Am stat acolo doar pentru a prinde un loc mai bun la Prodigy.

Respect pentru organizatori care s-au gândit și la minori, a fost primul an în care le-a permis accesul oficial, aceștia având brățări galbene pentru a nu li se vinde alcool. Frumos că s-au gândit și la cei mai tineri, care intrau oricum prin alte metode, măcar așa au legalizat totul. Noroiul a fost inexistent în ziua a  4-a, în schimb toaletele miroseau îngrozitor, nu știu cum a fost la fete, dar mă gândesc că a fost tare dificil pentru ele.

Concertul Prodigy a întârziat jumătate de oră, n-au vrut să stea de vorbă cu presa, au intrat pe scenă și au început să ne rupă capul cu piesa Breathe. N-am mai ținut cont că am meniscul rupt și m-am dezlănțuit. Am sărit și dansat atât de mult pe durata concertului încât aveam gura uscata și tricoul ud complet, am băut pe nerăsuflate aproape un litru de apă. În timpul concertului am fost înconjurat de oameni ciudați, și nu în sensul acela bun. A fost unu atât de fericit că a venit la Festival, încât îi spunea mereu tipului de lângă el ”No bă, așe-i că-s tari eștia de la Prodigy?” sau ”Auzi numa ce piesa vine!”. Mi-am dat seama că omul era entuziasmat, nu m-a deranjat deloc, dar era simpatic. Însă a fost un tip cu o tipă, care și-au făcut poze pe toată durata concertului. Mereu aceeași poză, mereu același stil, mereu deranjau oamenii care se distrau cerându-le să le facă o poză. Când au fost refuzați, au început să-și facă singuri, așa că am profitat de moment și am început să le punem coarne sau să le arătăm muie prin selfie. La un moment dat i-am zis tipului că degeaba face sute de poze, suntem aceeași oameni, ei s-au pozat deja, eventual să schimbe peisaju pentru că orice ar face tot înconjurat de oameni e și, practic, acele zeci de poze, sunt defapt una singură. A râs a bătut palma cu mine, ăsta a fost răspunsul lui.

Prodigy au făcut un show extraordinar, e una din cele 50 de formații pe care trebuie să le vezi până mori, eu i-am văzut cât pentru două vieți.

Sursa foto

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here