Electric Castle-ziua 3.

3

Dacă mă întrebai ieri dacă am să merg la electric Castle, ți-aș fi spus că nu. Dacă mă întrebai ieri mai spre seară……lucrurile erau schimbate, pentru că sâmbătă și pentru că trebuie să lucrez la lucrarea de disertație. Dar cum lucrezi cel mai bine pentru școală? Mergând la petreceri, evident.

Am ajuns acolo destul de ușor, voiam să mergem cu taxiul, crezând că e o coadă imensă, dar nici vorbă, la 5 minute după ce am ajuns la stadion, locul de unde pleca autobuzul, eram urcați în el cu destinația Bonțida.  M-am enervat din prima secundă în autobuz, erau niște bucureșteni mai beți, care vorbeau într-una, cu accentul acela de căcat. Da, de căcat. Iar unul m-a întrebat dacă pe noi, ardelenii, ne deranjează accentul lor. I-am spus că atât de tare încât îmi vine să-i dau cu pumnii în cap. Dar în rest frumoși oameni.

Am ajuns acolo, nici la portă nu stai prea mult, plătești repede 100 de lei intrarea, îți pune brățara și gata, ești oficial la Electric Castle. Ah și te controlează de fiecare dată când intri în incintă. Eu credeam că na, pentru arme sau căcaturi, defapt e să nu ascunzi băutură……cam trist așa.

Bun, am ajuns exact la zece și jumătate, moment în care intra Bonobo pe scenă. Sincer vă spun că doar pentru ei m-am dus, dar nici ei n-au cântărit foarte mult în decizia mea, m-am dus pentru atmosferă și pentru oameni, nu cred că merită bonobo 100 de lei biletul. Dar repet, atmosfera de festival este încântătoare. Concertul, imperial! Un live desăvârșit, o atmosferă încântătoare, după bonobo nimic n-a mai fost la fel. Am fost cu oameni care iubesc un singur gen de muzică , dinăla cu bumți-bumți. Deci e clar că Bonobo nu i-a impresionat, poate pentru că era live și nu apăsa 3 butoane pentru a face muzică? Tocmai de aceea am fost tras mai mult către scena Dance Garden, unde erau băieți care făceau același lucru, apăsau 3 butoane, iar idioții cu ochelari de soare noaptea urlau din răsputeri, mamă cât de tare. Eu am mai fugit la bonobo, să mai ascult puțină muzică live,  că de-aia am plătit 100 de lei, dacă voiam doar bas mergeam în midi și era mai ieftin.

Bun, s-a terminat Bonobo, a început Sasha la Dance Garden și toată lumea s-a dus acolo, toți cei cu ochelari de soare s-au bucurat. Sasha e bunicel, cam 10 minute, după care te saturi de același bas, aceeași muzică. N-am rezistat 2 ore să-l ascult. Am plecat să mă plimb, era mai  frumos așa. Pe la ora 5, mă dureau picioarele îngrozitor, așa că m-am decis să plec spre casă, nu mai puteam sta, plus de asta, era muzică proastă, așa că am plecat. La autobus…..era o coadă imensă, pe puțin 300 de oameni. Posibil și mai mult, dar era imensă. Și am stat la coadă 10 minute fără bilet, până când am aflat că aia era coada pentru autobus, nu pentru bilete. Așa că m-am dus în față, am luat bilet, și am mers mai în față. Da, am trișat, am trecut de trei-sfert din oameni și m-am băgat în fața lor fără să vadă nimeni, mă dureau picioarele și, probabil, și acuma eram acolo la coadă.  Când a venit jandarmul să facă ordine, eu aveam deja vechime în față. A reușit să-i trimită pe toți de lângă mine în spate, când m-a întrebat dacă acolo e locul meu, i-am spus că mai în față e, dar dacă nu și-a făcut datoria am stat 2 ore în picioare degeaba, adevărul e că am stat doar 20 de minute la rând și deja eram în autobus. Știu, nu e plăcut să te bagi în față, dar atât de mult mi-am dorit să plec acasă, încât mi-am călcat moralitatea în picioare și m-am băgat în față. Nu faceți asta, nu e frumos 🙂

PS-N-am făcut poze și nici n-am filmat. Asta o să se întâmple doar când ajung la Glastonbury 😀

 

3 COMENTARII

  1. Buna seara, domnule blogger! Prea mult timp ti-a fost tolerat faptul ca, desi nu ai nici în clin, nici în mâneca cu ale scrisului, totusi ai un blog. Dar eu nu mai pot sa tac vazând cum prostia asta ajunge sa fie ceva citit de oameni. Nu e corect fata de ei ca tu si îi contaminezi cu prostiile tale, si perpetuezi scrisul prost si greselile gramaticale! Cât despre atitudinea ta de superioritate vizavi de „bucurestenii aia cu accentul lor de cacat”, afla ca nici dumneata nu esti mai breaz decât ei! Esti chiar mai josnic si mai infect decât toata mizeria din capitala… si stii de ce? Pentru ca esti un monument de incultura, de prostie si „taranism” care se vrea a fi bagat în seama si felicitat pentru ceea ce nu este de fapt, dar pretinde cu mojicie. Ca sfat prietenesc, ti-as recomanda sa încedezi cu circul asta ieftin pe care tot încerci sa îl promovezi si sa mai pui mâna pe o carte din când în când! Chiar daca nu face bine ochilor, face bine creierului, iar din ceea ce postezi apare o disperata nevoie de a mai antrena acel organ. Numai bine!

    • Acuma ca mi-ai spus toate astea, stau si ma gandesc daca am facut bine. Am sa inchid blogul, de dragul tau, sa te simti tu bine. Ma bucur ca ajunge sa fie citit de oameni, inclusiv de tine, pentru ca altfel n-ai avea de unde sa stii ca eu scriu doar porcarii. Asa ca iti multumesc, si te invit sa dai click pe reclame, sa fac si eu un ban de pe urma ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here