Electric Castle day 2, 3 si 4

0
1135

Aș fi vrut să scriu în fiecare zi despre experiența de la Castel, dar timpul nu mi-a permis. Așa că le adun pe toate într-un singur articol.

În primul rând, vreau să vă spun că n-au lipsit beșinoșii de festival, și nu mă refer la cei care chiar se beșesc, ci la cretinii care au venit cu arfe de ființe superioare care nu se amestecă cu sclavii care se scaldă în noroi.

Am citit un review lăsat pe pagina de facebook în care una se plângea că ea și-a luat ceva căcat premium și n-a putut să doarmă că făceau oamenii gălăgie……….LA UN FESTIVAL EA S-A PLÂNS DE GĂLĂGIE! A zis că nu mai vine. Perfect, nu are nevoie festivalul acesta de beșini.

Că tot vorbim de beșini și mirosuri urâte, un mare plus pentru organizatori. Nu știu ce au făcut, dar wc-urile nu au mirosit DELOC! În alți ani eram pe punctul de a face hepatită, anul acesta a fost o plăcere să merg la baie. Organizarea a fost super bună, oamenii pregătiți din start pentru orice, ploaie, ninsori, sau orice căcat ar fi inervenit. Chiar și anti-tero, erau ceva trupe speciale care îți afișau amenințător pistoalele automate AK-47.

Mâncarea super ieftină la Lidl și de calitate. Paste la 12 lei SUPER BUNE. Băuturile nu știu, am consumat doar apă și suc. O apă la jumate 6 lei, un suc la jumate 7 lei.

În ziua 2 m-am dus tot cu mașina, dar a condus un amic pentru că eu urma să fac un drum până la Mediaș pentru o nuntă, la fel și la întoarcere. Nu am avut probleme cu parcarea.

Au deschis scena principală Robin and the Backstabbers care au fost ok. Nu m-au impresionat în mod special, a fost ok pentru umplerea timpului și cam atât.

Fanfare Ciocârlia au fost ok și ei, dar nimic care să mă dea pe spate.

Dub Pistols sunt o tradiție deja la Electric, nu sunt mare fan dar au făcut un show frumos, oameni s-au distrat bine.

La UNKLE nu am fost, m-am plimbat, am admirat festivalul.

Apropo, unii beșinoși cu acces premium au zis că roata aceea din festival a fost urâtă și că părea de bâlci. Am văzut ceva asemănător și la Glanstonbury. Deci din nou, pretențile lor de oameni cu mături în fund nu prea contează.

NERO mi-a adus aminte de studenție când ascultam non stop Promises. Problema a fost la mine că nu mai prea gust acest gen de muzică. Vârsta își spune cuvântul.

Paul van Dyk rămâne regele, atmosferă faină, muzică care îmi aduce aminte de copilărie. Din nou, problema a fost la mine, așa că am plecat după câteva melodii, mai ales că trebuia să ajung la Mediaș.

În ziua 3 nu am văzut primele 3 formații de la scena principală. Până am ajuns, până am mâncat au intrat subcarpați. În ziua 3 am venit cu autobusul, am parcat mașina în Cluj pentru că se anunța ploaie, ba chiar a plouat și nu am vrut să rămân din nou în nămol. Ploaia a fost doar un reminder în legătură cu ce a fost anul trecut când am stat în nămol până la genunchi. Nu a fost nimic amenințător, nu am avut nevoie de cizme, dar le-am avut, in caz de ”scandal”.

Subcarpați au fost la înălțime, unii zic că au făcut cel mai fain show de la Electric Castle 2017 și nu sunt departe de adevăr. Cred că au avut scena cea mai plină. Oamenii au cântat, au sărit, s-au simțit bine și a fost tare frumos să vedem români pe scena principală alături de formații mari din lume.

ALT-J pentru ăștia am plecat mai repede de la nuntă. Mă bucur că i-am văzut live, dar băieții păreau cam plictisiți, prin urmare nu a fost cel mai bun show. Mă bucur, totuși, că i-am văzut live.

Duke Dumont nu e genul meu așa că am plecat să mănânc și după aceea spre casă.

Macanache a rupt scena Hangar , nici o altă trupă nu strâns atâta lume, omul e iubit și a făcut un show de excepție. Cred că merita mai mult să fie pe scena principală.

În ziua 4 m-am dus tot cu autobusu pentru că mi s-a părut o idee bună să fiu asigurat, plus că parcarea a costat 30 de lei, ceea ce mi se pare extrem de mult.

Scena principală a fost deschisă de House of Pain pe care mă bucur tare mult că i-am văzut. Legende în viață, chiar și printre noi ăștia mai tineri. Chiar a zis omul că sunt mulți tineri în public care nu erau născuți când au început ei iar asta îl face foarte fericit. Jump around a rupt, bineînțeles, scena iar oamenii au sărit cu pasiune. O priveliște minunată.

Pe Șuie Paparude i-am prins puțin, dar au făcut și ei atmosferă atât cât i-am prins, 2 melodii.

Trentemoller sunt buni, au făcut atmosferă faină, iar eu cocoțat pe un deal, am avut o priveliște minunată. Mi-au plăcut oamenii cu umbrele luminate care se plimbau prin public, s-a văzut super fain de sus.

Franz Ferdinand au fost la înălțime, energici, publicul energic și el, a ieșit o atmsoferă faină. Take me out a rupt scena.

Deadmau5 a fost imperial, mi-a adus aminte din nou de studenție când îl ascultam cu drag și vorbeam cu el pe Facebook când făcea live și eram doar eu prezent. Mă bucur că l-am văzut și live.

A mai fost o trupă, nu le stiu numele, de fapt era ceva orchestră care interpreta melodii cunoscute de la diferiți artiști. Au fost foarte faini, lumea s-a distrat de minune.

Acesta a fost Electric Castle 2017, sper ca la anu să fie și mai fain și fără ploaie.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here