Electric Castle-day 1

0

Înarmat cu pelerină de ploaie și cizme de cauciuc, am pornit către festivalul mlăștinos care s-a dovedit a fi destul de uscat. Ploaia a stat departe de castel, astfel am avut o zi destul de bună, dar cam rece pentru perioada asta a verii.

Drumul până la festival e foarte bun, dar autoritățile, dintr-un anume motiv, au uitat să traseze benzile de mers. Nu vă mai spun că a fost un chin la plecare pe noapte. A trebuit să stau foarte concentrat să rămân pe banda mea. Prin urmare am ajuns acasă cu niște ochi roșii și umflați.

Parcarea a fost ok, nu a plouat deci nu a fost pericol de patinaj artistic pe cauciucuri. Dar sunt niște denivelări groaznice care îți rup ambreiaju. M-am și făcut puțin de rușine la plecare când mi-a murit motorul de trei ori pentru că încercam să trec peste o dâlmă destul de mare doar din ambreiaj, de frică că, dacă accelerez, o să-mi las baia de ulei tribut festivalului. Într-un final am scos mașina cu mici atingeri și mângâieri pe dedesubt.

Ah, parcarea costă 30 de lei, foarte mult dacă mă întrebați pe mine. Dar e ok, că au oameni acolo non stop care te ajută în caz că rămâi blocat în noroi.

Să trecem la artiști.

Beardyman, nu mi-a plăcut deloc, nu am înțeles nimic, mi-au dat senzația că nu știu ce fac pe scenă și că au ratat niște sincronizări. Dezamăgire totală.

Golan-au fost ok, dar parcă a lipsit a ceva, nu au reușit să-mi transmită nimic, și nici oamenilor care începeau să plece ușor spre alte scene.

Moderat-no, ăștia au fost la înălțime. Muzică bună, un live de excepție. Chiar mă mirasem de vocea tipului, absolut superbă. Atmosfera a fost pe măsură, oamenii au cântat împreună cu ei. M-am distrat, am dansat, a fost bine. Mă bucur că i-am văzut și live.

După aceea a intrat Zedd sau cineva. Oricum un tip care pune EDM, deci am plecat elegant de la scenă, doar că în altă parte era A-trak care punea cam același gen de muzică. Deci am plecat elegant spre casă.

În seara aceasta urmeaza alți artiști interesanți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here