E plin de culți în cap

0

E momentul acela în care o emisiune de cultură este anulată. De data asta Digi a scos de pe post ceva emisiuni prezentate de Radu Paraschivescu. Omu e simpatic și cică avea emisiunea de aproape 5 ani. Ei bine, eu în 5 ani am văzut o singură dată emisiunea aia.

Desigur, românul s-a activat și a început cu apocalipsa pe Facebook. Țară de inculți, Digi 24 promovează incultura, Romanii sunt proști etc.

Cumva, PSD-ul e de vină pentru treaba asta. Deși urăsc PSD-ul și îmi doresc ca toți membrii să sufere, nu pot să nu remarc ipocrizia românului care se dă cult dar mișcă din șolduri pe acordurile maestrului Nick Guță.

Voi realizați că dacă emisiunea asta avea rating bun nu era anulată, nu?

Adică unde erau toți oamenii care suferă grav pe Facebook după emisiunea lui Paraschivescu? De ce nu se uita nimeni la emisiunea aia ca Digi să nu o poată anula acum pentru că nu produce nici măcar un leu?

Sigur, nouă ne place să știm că există lucruri acolo, dar să nu le atingem. Dacă îmi permiteți o analogie mai macabră- știi că SIDA nu se ia ușor, dar tot ai avea rețineri să strângi în brațe un om care are acel virus.

Așa e și cu cititul, cu cultura în general, știi că e bună, știi că trebuie să fie acolo, dar parcă tot mai bine merge o țigănie de pe la TV. De ce să te uiți la Pastila de limbă, când e Cruduța pe post cu o bucă la vedere?

Ej nebun? Cititul nu ți-o scoală!

Asta mă enervează pe mine grav, căcățeii ăștia nu s-au uitat la emisiunea omului, nu l-au susținut să aibă și omul acela audiență și să producă niște bani pentru Digi, dar se plâng frate, se plâng că nimic nu merge în țară, în timp ce ei ajută direct la distrugerea ei.

Toți s-au activat acum, că dă bine să pari cult și să te plângi că au scos măgarii ăia o emisiune de cultură de pe post.

Trist, bă, trist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here