E jale, s-a dat peste cap horoscopul.

Adevăr grăiesc, o  să vina un val mare de divorțuri, asta pentru că s-a schimbat horoscopul introducându-se o nouă zodie.

Am cunoscut destule proaste care s-au ghidat după horoscop când și-au ales partenerul de viață, pentru că, dacă nu erai taur, nu erai compatibil cu zodia ei și nu avea rost sa încerce o relație dacă nu se pupă zodiacu. Eu le-am considerat cretine pe toate. Adică le mai consider.Trecem peste faptul ca unele au divorțat, altele își iau doza zilnica de bătaie de la soț. Sunt curios ce se întâmplă acuma, eu nu mai sunt gemeni, sunt taur. Cu cine sunt compatibil? Cu cine e compatibilă zodia asta nouă pe numele ei Ophiucus? E debandadă, nimeni nu mai înțelege nimic. Femeile sunt debusolate, unele sunt îngrijorate că o să rămână singure, bărbații care nu erau compatibili au devenit brusc.

Mai în glumă mai în serios, unele chiar sunt atât de cretine încât să creadă mizeria asta cu zodii, am cunoscut una, era nebună, mi-a citit vreo 3 ore la telefon despre cât de compatibili suntem noi, despre cât de bine ne înțelegem și, într-un final, era sigură că ar trebui să avem un copil împreună.

Zodiacul e mai rău decât religia.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here