După ce că suntem proști, suntem și penibili

0

Eu cred că un om care nu se uită în oglindă și se întreabă dacă e prost, e prost absolut. În viața asta, orice om se întreabă măcar o dată dacă e prost sau nu. Eu o fac, nu zilnic, dar săptămânal o fac. Și mă ambiționez să nu fiu prost când văd că alții mai proști ca mine, proști vizibil, au un trai mai bun.

Din păcate, România are cele mai multe wc-uri în curte, deci de unde naiba oglindă. Un moment în viață în care m-am întrebat dacă sunt prost, a fost anul trecut când am scris un articol, nu mai știu exact despre ce era vorba, mi se pare că era și ceva ironic în care vorbeam despre realizările românilor. Ceva cu Daci și lasere.

Ei bine, Maria Grapini mi-a dat like și share la acel articol. Mi-am luat reper și am știut instant că e un articol prost. Că ce am gândit eu și am scris, a fost prost pentru că mesajul a ajuns la oameni de o calitate îndoielnică. Pentru că poți să-ți iei și asemenea repere, dacă mesajul tău unge la suflet niște oameni proști, înseamnă că a fost un mesaj prost, iar data viitoare trebuie să muncești mai mult pentru ca mesajul tău să fie recepționat corect.

Tu ca țară îți alegi niște reprezentanți în parlamentul European, aleșii sunt un fel de Iisus, chipul și asemănarea ta. Dacă ai trimis-o pe doamna Grapini, înseamnă că unii sunt ca și ea, cei care au votat-o.

Pe lângă faptul că am fost penibili încercând să ne sabotăm proprii cetățeni să ocupe funcții importante în Europa, suntem și proști, încercând faze penibile. Bă, da atât de penibile încât n-ai fi fost acceptate nici măcar în cel mai prost și penibil film.

Cum e faza asta

Doamnelor și domnilor, om care ne reprezintă în Europa. Voi realizați că femeia aia a încercat să unească niște foi și să le numere ca pe unul singur? Bă, voi realizați????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here