Dumnezeu e interlop…..

0

Și nu unul de rând, e șeful, capul cel mare, e superior chiar și lui Dani Mocanu care ne spune clar într-unul din șlagărele sale ”Pentru că șeful meu e numai Dumnezeu” făcând un gest tipic mafiot-își săruta mana după care o intinde către cer, referire la Dumnezeu. O posibilă traducere: Dacă erai femeie te ardeam.

Deci e clar, Dani Mocanu e un pentito, unul care a dat în gât structurile ierarhice ale Mafiei………..Interplanetare, Cosmice Goriliene. Dumnezeu e capul Mafiei, iar semnele au fost acolo mereu, numai că omenirea a fost oarbă.

Testul lui Avraam- când Dumnezeu i-a zis să-și omoare copilul. A făcut-o pentru că cica ar fi lucrat pentru o grupare rivală, cea a lui Lucifer. Numai că Dumnezeu a aflat la timp că nu copilul lui Avraam a fost cel care a colaborat cu gruparea rivala, ci chiar fiul lui Dumnezeu…..Isus! Așa că Dumnezeu a dat ordin ca Isus să fie executat atunci când se așteaptă cel mai puțin. A fost trimis pe pământ, cică în vacanța, unde a fost răstignit de romani, o familie afiliata grupării mafiote Rai.

Codul după care se ghidează cei din echipa lui Dumnezeu este numit Biblia, acolo sunt trecute regulile pe care trebuie să le respecte un membru atunci când este acceptat în interiorul grupării. Se pare că Dumnezeu are legături mari în justiția românească, Dani Mocanu afirmând în una din declarațiile sale ”Am făcut multe rele și aveam pedepse grele. Dar el nu m-a lăsat și m-a ajutat”. Dovadă clară că Dumnezeu are oameni infiltrați în justiția Română și-și scapă de închisoare infractorii cu credință.

România este țara care a dat cei maim mulți mafioți omenirii, altfel nu-mi explic cum mizeria asta de melodie are peste 14 milioane de vizualizări.

Dani Mocanu Președinte!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here