Dumnezeu e corect. Acum să apară fanii.

2

Din păcate nu se scrie suficient, nu se face mare tam-tam, dar Michi de la Șuie Paparude este la spital cu probleme grave. Nu știu ce șanse are sau dacă el va mai reveni în formație vreodată.

Doamne ferește să moară, toți maneliștii devin fani Șuie Paparude. Nu vrem asta, nu faceți din băieți o nouă Laura Stoica sau Mădălina Manole.

În altă ordine de idei, un om cu o adevărată valoare pentru România, din punct de vedere muzical, are o problemă gravă iar eu am văzut doar două știri aruncate acolo de umplutură. E trist, pentru că atunci când Bianca s-a întors operată din Ungaria au fost zeci de emisiuni despre cum ea și-a pus o  pătură în cap. Și da, am mutat ca nebunu canalele, dar mereu găseam același subiect, chiar și pe History Channel, locul unde mereu găsești documentare cu naziști.

Mai vreți un exemplu mai bun decât acesta că Dumnezeu nu există? Un artist adevărat care a contribuit la cultura românilor cu muzică de calitate este în spital și se zbate între viață și moarte, și totuși Bianca Drăgușanu, Bruneta aia proastă de la Răzvan și Dani și năsoasa de Tonciu trăiesc bine-merci și sunt mediatizate.

Bravo, Dumnezeu, mereu ești corect.

2 COMENTARII

  1. :))) Cine pana mea a scris articolul asta?! In fine, in alta ordine de idei, sper ca Michi sa`si revina si sa`l vedem pe 1 noiembrie, in Cj, cu Suie! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here